Tim Hofman wil vrienden worden met Greta Thunberg

Tim Hofman wil vrienden worden met Greta Thunberg
Tim Hofman wil vrienden worden met Greta Thunberg

Tim Hofman wil vrienden worden met Greta Thunberg. En we weten allemaal wie Greta is, want deze Zweedse meid schreeuwde huilend om hulp, omdat we de planeet moesten redden. Op Twitter kwam ze in ‘gesprek’ met een andere gek (van het andere uiterste): Andrew Tate. Trutje Tim reageert daarop.

Mensenhandelaar Andrew Tate

Andrew Tate werd in Roemenië opgepakt, omdat hij verdacht wordt van onder meer mensenhandel. Maar de grap is dat het erop lijkt dat Greta Thunberg onbedoeld heeft meegeholpen aan de arrestatie. Die sukkel van een Andrew was namelijk op Twitter aan het opscheppen over zijn wagenpark. Klimaatactiviste Greta zette hem echter op zijn strepen met een kinderachtig, maar toch goed grapje.

Waar Andrew zijn lijst met auto’s naar Greta stuurde, eindigde hij zijn Tweet met: “Please provide your email address so I can send a complete list of my car collection and their respective enormous emissions.” Wat overigens wel heel erg stoer is.

Kleine pik

Die gek van een Greta Thunberg reageerde hierop met: “Yes please do enlighten me, email me at smalldickenergy@getalife.com”. Dat viel bij Andrew natuurlijk niet helemaal in goede aarde. Als comeback maakte hij een hele video om te reageren op Greta. Daar schreef hij bij: “thank you for confirming via your email address that you have a small penis. The world was curious. And I do agree you should get a life.”

Pizza verraadt Andrew

In de video die hij bijvoegde wordt een pizza op tafel gezet. Nu gaat het verhaal de ronde dat de Roemeense autoriteiten hierdoor wisten wat zijn verblijfplaats was. Het zou toch werkelijk hilarisch zijn als dit echt zo is? Dan is hij nog stommer dan we al dachten. Maar daar ging dit artikel niet over. We gaan weer even terug naar trutje Tim Hofman.

Tim Hofman wil vrienden worden met Greta Thunberg

“This is what happens when you don’t recycle your pizza boxes”, reageert Greta op de opgepakte Andrew Tate. En dat is dan wel weer heel erg jammer. Ze was zo lekker bezig, maar nu heeft ze het weer verpest. Tim vindt het echter een fantastische opmerking en schrijft erbij: “Wil vrienden met haar zijn man.” Godsammekrake… (Onderaan het artikel is de video van Andrew Tate te vinden).

Tim Hofman wil vrienden worden met Greta Thunberg
Tim Hofman wil vrienden worden met Greta Thunberg 5
Tim Hofman wil vrienden worden met Greta Thunberg
Tim Hofman wil vrienden worden met Greta Thunberg 6
Tim Hofman wil vrienden worden met Greta Thunberg
Tim Hofman wil vrienden worden met Greta Thunberg 7
Tim Hofman wil vrienden worden met Greta Thunberg
Tim Hofman wil vrienden worden met Greta Thunberg 8
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x