Kalvijn vroeg Nina Warink ten huwelijk om overspel goed te maken

Kalvijn vroeg Nina Warink ten huwelijk om overspel goed te maken
Kalvijn vroeg Nina Warink ten huwelijk om overspel goed te maken

Kalvijn vroeg Nina Warink ten huwelijk om overspel goed te maken. Dat verhaal krijgt Yvonne Coldeweijer binnen via een van haar spionnen. De twee gingen beiden wel eens vreemd, maar recentelijk deed Kalvijn dat weer en ging vervolgens voor Nina op zijn knieën om het goed te maken. Triest.

Nina ging vreemd met mariniers

Gisteren bracht Yv al een verhaal over Nina Warink naar buiten die veelvuldig zou zijn vreemdgegaan met mariniers. Terwijl zij dat deed, ging Kalvijn vreemd met Diana Leeflang. Vervolgens zijn ze daar in vlogs wel open en eerlijk over geweest, omdat ze VROEGER beiden wel eens zijn vreemdgegaan.

Kalvijn ging vreemd met oude bekende

Toch kwam Yvonne nu achter een verhaal dat zich recentelijke heeft afgespeeld. “Afgelopen zomer is Kalvijn (Kelvin) nog vreemdgegaan met een meisje van hun middelbare school. Nina is hierachter gekomen en maakte in die tijd videos over dat ze zich niet lekker voelde”, aldus Yv in haar verhaal op Instagram.

Kalvijn vroeg Nina Warink ten huwelijk om overspel goed te maken

En daar blijft het niet bij, want Yvonne Coldeweijer vervolgt haar verhaal: “Ook over Nina hoor ik dat zij nog rondscharrelt in Groningen. Weet niet of een huwelijk wel zo’n goed idee is als je continu elkaars vertrouwen beschaamd. Time will tell.” Daar sluit Yv ‘m af met prachtige woorden. We hadden het haast niet beter kunnen zeggen.

Scheiding binnen een jaar

Wie weet hebben Kalvijn en Nina wel bepaalde afspraken met elkaar, maar daar lijkt het toch niet helemaal op, aangezien Nina helemaal niet lekker in haar vel zat. De een gaat vreemd, de ander gaat vreemd en daarom vergeef je elkaar. Kies er dan gewoon voor om een open relatie te hebben of wat dan ook. Dit is natuurlijk een beetje onzin. Mocht het huwelijk nog plaatsvinden, kunnen we nu alvast geld gaan inzetten op een scheiding binnen een jaar.

Kalvijn vroeg Nina Warink ten huwelijk om overspel goed te maken
Kalvijn vroeg Nina Warink ten huwelijk om overspel goed te maken 4
Kalvijn vroeg Nina Warink ten huwelijk om overspel goed te maken
Kalvijn vroeg Nina Warink ten huwelijk om overspel goed te maken 5
Kalvijn vroeg Nina Warink ten huwelijk om overspel goed te maken
Kalvijn vroeg Nina Warink ten huwelijk om overspel goed te maken 6
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x