Yvonne Coldeweijer is boos: ‘vieze spelletjes worden gespeeld’

Yvonne Coldeweijer is boos: 'vieze spelletjes worden gespeeld'

Yvonne Coldeweijer is boos. Ze moest rectificeren dat ze had gezegd dat Danny de Munk een schadevergoeding ging eisen van de vrouw die hem aangeklaagd had. Nu blijkt dat hij dat overweegt te gaan eisen. Yv snapt er niks van.

Rechtszaak tegen Danny de Munk

Danny de Munk werd aangeklaagd door een vrouw die hem beschuldigde van seksueel grensoverschrijdend gedrag én verkrachting. Danny word niet verder vervolgt, omdat er niet genoeg bewijs was om aan te tonen dat hij zich hier schuldig aan had bevonden.

Schadevergoeding

Yvonne Coldeweijer zei over die zaak dat Danny een schadevergoeding eiste van het vermeende slachtoffer, maar ze kreeg toen al snel een advocaat op haar dak. Ze moest het rectificeren, maar nu staat er iets opvallend in de beschikking. Yvonne legt uit: “Toen ik zei dat Danny de Munk uit was op een flinke schadevergoeding van het slachtoffer om haar te intimideren, kreeg ik nog een advocaat op mijn dak. Ik moest het meteen rectificeren, want van een schadevergoeding was geen sprake.”

Yvonne Coldeweijer is boos

Ze legt ook uit wat er in de beschikking staat: “De beschikking is inmiddels gepubliceerd en hier staat zwart op wit geschreven dat Danny overweegt een schadevergoeding te eisen.” Aaah, dus toch? Yv Cold heeft dus iets moeten rectificeren terwijl ze daar gewoon gelijk in had. Ze is daarom ook zeer verbaasd: “Waarom de fuck moest ik dit rectificeren?! Vieze spelletjes worden hier gespeeld.”

Yvonne Coldeweijer is boos
Yvonne Coldeweijer is boos: 'vieze spelletjes worden gespeeld' 3