Gio Latooy krijgt een boete van 250 euro

Gio Latooy krijgt een boete van 250 euro
Gio Latooy krijgt een boete van 250 euro

Gio Latooy krijgt een boete van 250 euro, omdat hij met zijn dikke Ferrari door rood is gereden. En dat terwijl het al niet de meest lekkere tijd is voor Gio nadat Jade Anna hem heeft verlaten. Arme jongen. Al lijkt het allemaal sterk in scène gezet, omdat hij anders nul komma nul inhoud heeft voor zijn vlogje.

Waar is Jade nou?

Zojuist is weer een nieuwe vlog van Gio online gekomen. Wederom is Jade helemaal nergens te bekennen, maar dat wisten we al, want Jade slaapt momenteel niet bij Gio. Daar doet ze ook niet eens geheimzinnig over, want je ziet in haar verhaal duidelijk dat ze in een andere woning verblijft.

‘Ongelukje’

Dat is ook niet het meest interessante aan de vlog die hij zojuist weer geplaatst heeft. Nee, hij krijg in de vlog namelijk een dikke boete van de politie. Hij reed in een rode Ferrari die veel geluid maakt. Daar trok hij de aandacht ook al mee en werd daarom achtervolgd door de politie. Tot hij op een gegeven moment ‘per ongeluk’ door rood reed.

Gio Latooy krijgt een boete van 250 euro

De politie houdt hem staande en geeft hem een boete van 250 euro. Dat is voor Gio natuurlijk helemaal niks, dus erg geshockeerd is hij er ook niet van. “Ik reed net door het rode licht, dat dacht ik al”, bekent Gio meteen aan de politieagente. Met een ongemakkelijk lachtje staat hij de agenten te woord.

Vooropgezet plan of toeval?

Zo heb je wel weer leuke content voor de vlog, hè, Gio? Zeker nu Jade Anna er helemaal niet in zit. “Hoe toevallig is het dat ik vanmiddag nog zeg: ‘soms hoop ik echt dat de politie me staande houdt’. Wat doe ik? Ik rij f*cking dom door een rood licht.” Nou, dat is inderdaad heel toevallig grindtegeltje (al lijkt hij inmiddels al een stuk minder grindtegel te zijn). “Het lijkt nu net alsof ik expres voor de vlog door rood ben gereden. Dat is echt niet zo! Het is gewoon pure toeval”, verklaart hij nog. Sure.

POLITIE ACHTERVOLGT ME EN BLOKKEERT ME! €250 EURO BOETE...😅
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x