Nienke Plas geeft dochter vreselijke naam

Nienke Plas geeft dochter vreselijke naam
Nienke Plas geeft dochter vreselijke naam

Nienke plas geeft dochter bijzondere naam (dat is wat je zegt als het verschrikkelijk is, maar je nog aardig probeert te doen). Ze is gisteren bevallen van een meisje. Ze deelt het heugelijke nieuws op haar Instagram. Gefeliciteerd! De naam is alleen wel weer een zeer bijzondere…

Bevallen van een dochter

YouTuber Nienke Plas meldt op Instagram dat ze gisteren is bevallen van een dochter. Dat heeft ze he-le-maal zonder verloskundige gedaan. Knap hoor! Ze heeft al twee kinderen met haar geliefde, maar nu is er dus nog een derde aan het rijtje toegevoegd.

Op Instagram deelt ze een foto van het hele gebeuren. Ze schrijft de volgende tekst erbij: ‘Een storm aan weeën. Bad had net een natte bodem en toen was deze baby er klaar voor. Geboren op onafhankelijkheidsdag van Suriname – Srefidensi.’ Hoe prachtig is dat! ‘Het heeft zo moeten zijn’ zeggen we dan tegenwoordig, hè?

Nienke plas geeft dochter bijzondere naam

Zoals eerder gezegd heeft ze al twee kinderen en die dragen namen die ver weg liggen van het simpele ‘Nienke Plas’. Haar andere twee kinderen heten namelijk Novi-Jaxx en Frenky-Dean. Whut? Waarom kan het niet gewoon Karel zijn? Of Jan? Het meisje die nu geboren is, heeft ook een bijzondere naam. Ze kondigt het aan op Instagram. ‘Welkom lieve Harley Emani Nya. Meid, je bent nu al de prinses van de familie.’

Geniet van ‘de roze wolk’ de komende tijd! (Dit houdt voornamelijk in dat je geen oog meer dicht doet en kapot gaat van de vermoeidheid, maar dat ter zijde!)

Dit bericht op Instagram bekijken

[sc name=”nienke_plas_instagram_dochter”][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x