Nienke Plas houdt kinderen weg uit vlogs

Om vervolgens de eerste 9 minuten haar kinderen in de vlog te hebben. Maar goed, Plas is het zat nadat bekend werd dat haar man last heeft van demonen. En omdat de online-wereld en de offline-wereld (hun woorden) heel anders is komen hun kinderen niet meer in beeld (terwijl ze ook in deze vlog steeds in beeld komen).

Het is een beetje moeilijk hoor. Want haar vent zou vreemdgaan en nu moeten hun koters uit de vlogs om daarmee niet geconfronteerd te worden. En het verhaal dat hij naast de pot piest is “ongenuanceerd en bloeddorstig”. “Ik wil de kinderen gewoon niet meer op onze socials hebben. Daar kijk ik nu echt wel anders naar. Ik wil mijn kind niet blootstellen aan al dat socialmediageweld”, aldus de man. Kijk zelf maar vanaf 9 minuten, daarvoor zie je voornamelijk hun kids.

15 reacties op “Nienke Plas houdt kinderen weg uit vlogs

 1. Maike zegt:

  Jan Roos daarentegen houdt zijn extra twee kinnen niet weg uit de uitzendingen. Waarmee het kalende biggenhoofd op zijn vette romp gemetseld is.

  1
  13
  • kinnesinne zegt:

   Wat een stunt zou het zijn als die kinnen operatief worden verwijderd. Het idéé dat een varken dan knapper wordt. Het idéé dat die kinnen niet teruggroeien (zia Viola Holt).

   1
   2
 2. Janus anus het alcoholvarken uit Bergen zegt:

  Moet ik gvd weer zelf de vaderdagkadootjes kopen
  Want ze verkopen geen alcohol aan minderjarigen.
  En die vrolijke tekenigen van ze dat ik een big ben
  Ook zat
  En vanmiddag wordt ik zat.
  Aan het bier
  🐷🐷🍺

  2
  4
 3. Bla zegt:

  Ik volg haar niet maar zag laatst een stukje voorbij komen waarop ze een antwoord gaf op een vraag. Dat ging over haar kinderen in vlogs.
  Ze zei voorlopig niet van plan te zijn te stoppen met het filmen van haar kinderen (is ook haast het enige wat ze filmt). Tenzij als de kinderen ouder zijn ze er zelf voor kiezen dat ze niet op beeld willen of iets en dat ze er dan waarschijnlijk respect voor zou hebben maar wel erover zou praten met ze waarom ze het niet willen. (?!?!?). Maargoed heel raar verhaal dit.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.