Lies Zhara heeft met deze jongen seks

Lies Zhara heeft met deze jongen seks
Lies Zhara heeft met deze jongen seks

Het artikel met de inhoud die iedereen wil weten: Lies Zhara heeft met deze jongen seks. We hebben een foto van de twee binnen gekregen en het hele verhaal er omheen. Daar gaan we.

Lies Zhara heeft met deze jongen seks

Een bron vertelt ons dat hij met Liesje mee gegaan is naar een hotel. En niet om een kaartspelletje te spelen, maar om eens even lekker van elkaar te genieten. Hij stuurt ook een foto mee waar ze samen op te zien zijn.

De details

We kregen niet alleen de foto, maar ook details van waar en wanneer het gebeurde. Helaas geen details van… heh… maar dat had je ook niet willen weten met het figuur op rechts. De jongen beweert seks te hebben gehad mar Lies Zhara in hotel Zwanenmeer in het plaatsje Gieten.

Eerder op de avond kwamen ze elkaar tegen in ‘Ponybar’ *goor* in Gieten. Dat schijnt een gezellig café te zijn en daarom hadden ze het daar ook erg gezellig met elkaar. Al lijkt de foto iets anders te vertellen. De jongen vertelt zelfs dat Lies daar was, omdat ze eerder een trouwerij had gehad in Gasselte.

Of het waar is hopen we dan maar, want meneer weet het allemaal leuk te vertellen, maar… Nou, ja… Lies… Je kan toch wel wat beters krijgen dan dit Sprookjeswonderland-figuur?

Lies Zhara heeft met deze jongen seks
Lies Zhara heeft met deze jongen seks 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x