Edson de Graça flopte gigantisch met Matched by Mom

Edson_de_Graça
Edson_de_Graça

Het nieuwe programma Matched by Mom was alleen op Videoland te zien, maar toen Opvoeden Doe Je Zo met Robert ten Brink gigantisch flopte, besloot RTL om een aflevering op tv uit te zenden. Edson de Graça flopte gigantisch met Matched by Mom. Nog erger dan Robert.

Naar Matched by Mom keken namelijk maar een trieste 336 duizend mensen. Kijkcijfer-expert Tina Nijkamp zegt hierover: “Oei. Matched by Mom scoort nog minder. Concurrentie Ajax speelt ook mee maar toch: flinke dip. 336 duizend versus 352 duizend kijkers. Gelukkig is het maar eenmalig en is de rest op Videoland te zien.”

Tina weet ook haarfijn uit te leggen waar het aan ligt. Ze vertelt: “Het probleem van Matched by Mom is dat je als kijker weet/voelt (anders dan bij Boer Zoekt Vrouw en voorganger Schoondochter Gezocht dat het sowieso toch niks gaat worden tussen de kandidaten.” Naar mijn mening valt het ook zeker gewoon aan Edson te wijden, want dat is de mannelijke Soundos el Ahmadi.

Dit was ook de eerste keer dat Edson in z’n eigen programma op televisie verscheen. Los van het feit dat hij moeder’s grappigste niet is, maar zich wel zo gedraagt, is ook het programma zelf gewoonweg niet interessant. “Daar waar Schoondochter Gezocht echt serieus was, dating à la Boer Zoekt Vrouw, heb ik het idee dat dit meer à la Love Island is. Zelfs een oud-deelnemer daarvan doet mee, las ik. Of er echte liefde uit voortkomt of dat we vooral zonnige plaatjes zien? Ik denk het laatste”, aldus onze Tina.

[sc name=”roddelpraat_promo”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x