Vonneke Bonneke is aangehouden door racisten

Vonneke-Bonneke
Vonneke-Bonneke

Vonneke Bonneke, wie kent haar niet? Ze is goed bevriend met Famke Louise. Volgens mij leggen we daar al genoeg mee uit over wie zij is. Ook zij heeft inderdaad weinig cellen in het hersenpannetje zitten. De meid moest mee naar het politiebureau. Vonneke Bonneke is aangehouden door racisten, natuurlijk.

Audi RS Q8

Vonneke Bonneke reed in een huurauto met Duits kenteken Nederland binnen toen de politie haar staande hield. Dat is logischerwijs wat de politie altijd steekproefsgewijs doet met buitenlandse huurauto’s die het land binnenkomen. Dat heeft overigens niks te maken met racisme, maar met statistieken waaruit gebleken is dat verboden waar vaak op die manier het land binnen gesmokkeld wordt.

“Ze konden het gewoon niet hebben dat een donkere vrouw in een Audi RS Q8 rijdt en designer dingetjes kan kopen in Parijs”, aldus Vonneke. Godsammekrake zeg… Die auto is ten eerste niet eens van jou en het boeit ze natuurlijk geen reet dat jij designertasjes kan kopen. Zucht…

Bijdehante puber

Wanneer een agent vraagt of je op een bepaalde plek wilt gaan staan, moet je dat lekker doen. En dan moet je niet als een klein kind gaan zeggen ‘ik sta op een goeie plek en ga niet de hele tijd verplaatsen’. Dat de politie dan fysiek gaat ingrijpen heeft ook weer NIETS te maken met de kleur van je huid. Dat doen ze omdat je niet luistert.

Oh, wacht, in haar eigen verklaring zegt ze ook: “dus deze man heeft het gore lef om aan mijn kleren te trekken en mij voor de auto te DUWEN omdat ik niet “luister” naar wat er gezegd wordt..” Het woord ‘luister’ staat alleen tussen haakjes, omdat ze zelf de definitie van luisteren schijnbaar niet helemaal begrijpt.

Schelden en tegenstribbelen

Vervolgens schold ze een ambtenaar in functie uit én stribbelde ze wederom tegen. Waarom er dan een zaklamp tegen haar mond geslagen is, weten we niet, maar het feit dat je harder aangepakt wordt is NOGMAALS niet vanwege de kleur van je huid, maar gewoon omdat je tegenstribbelt en de politie uitscheldt.

God, ik ga dit ook niet verder proberen uit te leggen, want iets doet mij vermoeden dat het verspilde energie is.

Vonneke Bonneke Politie3
Vonneke Bonneke is aangehouden door racisten 3
Vonneke Bonneke Politie2
Vonneke Bonneke is aangehouden door racisten 4