Talpa ging eindelijk in gesprek met Peter Gillis

Peter Gillis Nicole Kremer
Peter Gillis Nicole Kremer

Talpa heeft eindelijk een stapje richting verantwoordelijkheid gezet betreffend Peter Gillis. De directeur ging eindelijk in gesprek met Peter Gillis.

Directeur Marco Louwerens heeft Peter en Nicol gesproken en zegt hier het volgende over: “Ik heb Peter Gillis en Nicol vrij lang gesproken een aantal dagen geleden en ik heb eigenlijk maar een simpele vraag gesteld: ik wil exact uit jullie mond de waarheid weten van wat er nou precies gebeurd is”

Hij kreeg het verhaal „vrij uitgebreid” te horen, maar wil daar vanwege de vertrouwelijkheid verder niets over kwijt. „Want zij moet nog met de politie praten en haar verhaal daar doen.”

Eerder liet Talpa weten Peter nog wel op de buis te houden: “Wij hebben ook onze verantwoordelijkheid, maar moeten wel van feiten uitgaan voor zover we die kunnen achterhalen. Nou, dan ga je naar de bron; dat heb ik gedaan”, vulde Louwerens vrijdag aan. „Mocht er ooit een rechter bijvoorbeeld om wat voor reden dan ook een andere uitkomst zien in deze kwestie, dan zien we het dan wel wel weer. Maar dit is waar we het nu mee doen.”

Voor mensen zoals jij en ik is het dus maar afwachten tot de rechtszaak is geweest en dan is het te hopen dat de waarheid daar eindelijk boven tafel komt, want tot nu toe blijft het een zeer wazig verhaal.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x