Politieagente deed aangifte tegen Peter Gillis

Peter Gillis is nog gekker dan gedacht

Dat Petertje vast heeft gezeten omdat hij zijn vriendin mishandelde en probeerde op te eten wisten we natuurlijk al, maar Nicolleke zei geen aangifte te hebben gedaan. En dat klopt. Niet Nicol, maar een politieagente deed aangifte tegen Peter Gillis.

Peter Gillis heeft een reputatiemanager in de arm genomen. Deze Martin zegt het volgende: ,,Er heeft een politieagente aangifte tegen Peter gedaan. Zij heeft Nicol aangetroffen. Nicol wilde niet dat er aangifte zou worden gedaan. Het is aan Nicol om te vertellen waarom.”

Martin doet schijnbaar ook het woord voor Nicol(?) Hij vertelt dat Nicol een verklaring wil afleggen bij de rechter-commissaris. ,,Zij zal verklaren wat er écht is gebeurd. Ja, die klemtoon is niet voor niets. Dat wat er nu naar buiten is gekomen is niet helemaal juist.”

Nee, precies, dus misschien is het wel zo dat hij in haar tepel heeft geknepen in plaats van in haar borst. En misschien is het wel zo dat hij een hapje uit haar teen nam. Dat zijn natuurlijk wel details die het verschil kunnen maken! Peter blijft hoe dan ook een bijzonder agressief mannetje die het leuk vindt om zijn vriendin te mishandelen.

Het is Peter geadviseerd om een mediastilte in de lassen en wij zouden hem dat ook graag willen adviseren, want op dit moment is het wel heel erg bijzonder als je posts plaatst met ‘stem op mij bij de Televizier-Ring’ en ‘koop mijn merch’.

https://www.instagram.com/p/ChpGVeoLlqh/?utm_source=ig_web_copy_link

16 reacties op “Politieagente deed aangifte tegen Peter Gillis

 1. Beffen kan de hele zomer door zegt:

  Koop nu met een mooie korting Jan’s shirts FACESITTING Life Matters.
  Op verzoek samen met een ongewassen slipje van Joyce Prinsen zijn vriendin vol verse geuren in plastic geseald.

  8
  3
  • Hander zegt:

   “Nicol heeft geen aangifte gedaan, maar wel een belastende verklaring afgelegd.”
   Nicol doet aangifte. Krijgt het concept mee naar huis maar ondertekend niet (doet dus in feite geen aangifte). Wouten vinden het relevant en zetten het toch door.

   5
   0
 2. Dik voor Elkaar zegt:

  Als iemand een enorme hap ergens uit moet nemen is het Nicolleke wel. Uit de portemonnee van ons Peterke misschien? Kan ook.

  8
  0
 3. OsamaB zegt:

  Gullie mot van ons Peterke afblijve!
  Ons Nicolleke heeft nou eenmaal af en toe wat corrigerende tikken nodig , want anders laat ze zich door jan en alleman volpompen.

  19
  0
 4. Evert Beltegoed (Hoofdredacteur PRIVÉ) zegt:

  Die Nicolleke heeft al meer piemels gehad dan dat er aan klinknagels in de IJsselbrug zitten.

  7
  2
 5. Helaas zegt:

  Ik droomde vannacht dat Jan Roos door een pitbull werd aangevallen. Toen schoot ik walker, zat net in die mooie droom

  1
  7
 6. Biggo zegt:

  Ja, nou ik sla even over. U bleek een 91 jarige te zijn zonder tanden. Maar wel de hoofdprijs vragen. En dan die stinkende dependluier.

  2
  3

Reacties zijn gesloten.