Er zijn 112-tapes van de mishandeling door Peter Gillis

Peter Gillis Nicole Kremer
Peter Gillis Nicole Kremer

Ah oh, is dat even jammer. Eerst doen Peter en Nicolleke hun best om iedereen ervan te overtuigen dat alles koek en ei is en dat er fake nieuws wordt verspreid, maar nu blijkt er zwaarwegend bewijs te zijn dat de mishandeling toch echt heeft plaatsgevonden.

De persofficier van justitie laat bij RTL Boulevard het volgende weten: “Er is gebeld met 112 en daarop zijn een aantal fragmenten te horen die wij als belastend beschouwen en we hebben letsel gezien. Dat maakt dat wij er op dit moment van uitgaan dat het wel is gebeurd”. Nicole heeft op de avond van het incident ook wel belastend getuigd, maar geen aangifte gedaan.

Oh, valt die Gillis toch eens goed door de mand… En dat komt niet eens door z’n gewicht. Al hoewel, aannemelijk is dat hij haar is gaan bijten, omdat hij honger kreeg door het diëten, maar dat ter zijde.

En het blijft natuurlijk een raar verhaal hoe Peter Gillis de avond erna nog bij Shownieuws te gast zat en de twee afgelopen tijd meerdere keren (!) op sociale media deelden dat het fake nieuws was. Ach, je houdt de komkommertijd tenminste iets minder vegetarisch Gillie.