De familie Hazes houdt een moddergevecht

66B19BD2-20B9-47DA-9680-E54F84C37CEC
66B19BD2-20B9-47DA-9680-E54F84C37CEC

Over en weer wordt er gesmeten met uitspraken die ook allemaal weer door de menigte in twijfel worden getrokken, want wie spreekt nou de waarheid?

Te beginnen bij Rox die in het tv-programma Beste Zangers vertelt over haar traumatische jeugd. Het zijn allemaal dingen die ons logisch in de oren klinken, want er zullen heus kindvriendelijkere omgevingen bestaan dan die van Hazes. Wel apart dat het er nu ineens op tv uitgegooid wordt, maar dat is weer onderdeel van de poppenkast, dus a la.

Vervolgens reageert moeders hierop met o.a. de uitspraak dat haar kind een rijke fantasie heeft. Heel bijzonder…

En dan komt de schijnheiligste van het stel: bipolaire Dreetje. Hij reageert namelijk onder de post van zijn moeder dat hij onwijs veel respect voor haar heeft en dat hij zich niet kan vinden in de uitspraken van Rox.

Opvallend genoeg heeft Dré zijn moeder bijvoorbeeld niet bij de geboorte van zijn kind willen hebben, omdat hij problemen met haar had. En hij heeft dus geen trauma’s uit zijn jeugd? Ja, sure.

Dit hele gevecht valt weer uiterst bijzonder te noemen. Waarschijnlijk had de familie Hazes gewoon weer zin in wat media-aandacht, want dit klinkt toch als een ongeloofwaardige ruzie uit de zandbak op het plaatselijke schoolplein.

image 4
De familie Hazes houdt een moddergevecht 3
F840EC56 C2CF 4C8C 9E7F BE49BC0C106E
De familie Hazes houdt een moddergevecht 4