‘Woke-ruzie’ bij Shownieuws aan tafel

Dyantha Brooks
Dyantha Brooks

In de uitzending van Shownieuws – late editie van twee dagen geleden werd er flink gediscussieerd aan tafel toen het ging over Raven van Dorst. Dyantha Brooks en Story-baas Guido den Aantrekker waren het niet met elkaar eens.

Er ontstond weer een flinke ‘woke-discussie’ toen Dyantha het onderwerp wilde afsluiten met: “ik wil het nog wel even goed afsluiten. Ik begon over Raven. Toen had ik het ook weer over ‘zij’, maar het moet volgens mij ‘hen’ zijn.”

Guido is het absoluut niet met Dyantha eens: “Als die mensen dat in hun eigen kring willen doorvoeren, prima. Maar het kan niet zo zijn dat ik gedwongen wordt om ‘hen’ te zeggen als ik het daar zelf helemaal niet mee eens ben.”

Iedereen moet lekker zelf doen wat hij/zij/hen/het wilt. Lekker boeiend dat iemand zich wel identificeren als man/vrouw/allebei/niks/gevechtsvliegtuig, maar mensen mogen wel een keer ophouden met het constante goedpraten en janken om deze onderwerpen. Iemand zegt per ongeluk ‘zij’ en het wordt gelijk weer nodig geacht om het recht te praten.

“Ik vind dat deze maatschappij enorm aan het ‘vertrutten’ is.” vervolgt Guido. En dat kan je dan weer onmogelijk niet met hem eens zijn.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x