Klimaatzus Dennis gaat de wereld redden

Marianne-Schouten
Marianne-Schouten

We kennen natuurlijk Slientje, het lieve zusje van Dennieboy. Maar hij heeft ook nog een oudere zus. Een zogenaamd klimaatgekkie. Zat ze al niet zo heel lang geleden thuis op de bank met klimaatstress, nu komt ze met een klimaatpetitie om de wereld (Enschede) te redden met een klimaatnoodtoestand.

“We hebben een ernstige klimaatcrisis en de lokale, regionale en nationale overheid moeten dit erkennen en hier zoveel mogelijk naar handelen. Enschede doet nu veel te weinig. De gemeente moet de klimaatnoodtoestand uitspreken en volop verantwoordelijkheid gaan pakken. Nu het nog kan!”

HAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x