Zus Dennis kan vanwege klimaatstress niet meer werken voor GroenLinks

“De wens samen de wereld een stukje mooier te maken is nu nog sterker geworden”, aldus Marianne Schouten. Het GroenLinks-raadslid wilde ook graag de Tweede Kamer in voor die partij, maar zit nu “ziek” thuis vanwege klimaatstress. HAHAHAHAHA! Dus de hele dag huilebalken dat we met z’n allen voor het klimaat moeten knokken en zelf na een paar maanden afhaken wegens stress om dat klimaat.

“Als alleenstaande ouder een kind opvoeden en twee banen hebben is natuurlijk ook niet niks. Maar de grote klimaatcrisis-weerstand vind ik wel het meest lastige.” Naast dat ik uit betrouwbare bron (haar broertje) heb vernomen dat ze helemaal geen twee banen heeft is het natuurlijk om te gieren. Het begint er steeds meer op te lijken dat het klimaat een bliksemafleider is voor psychisch wankele vrouwtjes (m/v/x) die al hun gekkigheid kwijt kunnen in dit onderwerp, maar het eigenlijk allemaal niet aan kunnen.

“Omdat we te veel roofbouw plegen in het belang van geld verdienen door een enkeling. En daarbij roofbouw op mensen, ook voor geld. Dus is er ondertussen ook een woningcrisis, zorgcrisis, onderwijscrisis. Ow ja en een corona crisis. Gezellig hoor! Gaat de politiek nog wel over het beste voor onze samenleving?”, aldus het andere kind van de kaasboer. Wat overigens wel grappig is dat de wooncrisis is veroorzaakt door types als Marianne met hun gejank over fijnstof en het openzetten van de grenzen voor iedereen die graag gratis een huis en uitkering wil. Nou ja, ze kan altijd nog aan de slag bij PowNed.

Gelukkig hebben we de foto’s nog.

30 reacties op “Zus Dennis kan vanwege klimaatstress niet meer werken voor GroenLinks

  • Dikke van Dale zegt:

   Gelukkig zijn ze in jouw familie allemaal lekker normaal en fris bij geest.vandaar dat je van die mooie nederlands kloppende vol zinnen maakt?

   1
   9
  • Arnoud zegt:

   Nee vis die naar batterijen smaakt verkopen is wel lekker fris zeker? Je schoonzoon Jaap stinkt ook de hele dag naar een penetrante vuige vis lucht, maar dat zal wel door de hygiëne van z’n partner komen. Die hele familie Kanter stinkt

   0
   0
 1. Kouwe Arie zegt:

  Flikker toch op stelletje sneeuwvlokjes.
  Met je stress vanwege het klimaat.
  Ik ben nog een oud rot, van de oude stempel.
  Thuis geen geld in het laatje dus ben ik gewoon gaan werken na de lagere school om mijn ouders te helpen. Mijn opleidingen heb ik later bij de avondschool gehaald.
  Het motto thuis was niet zeiken, werken.
  Als ik dan kijk naar de huidige generatie sneeuwvlokjes is het alleen maar miepen, miepen en miepen.

  “Ik ben op”, aldus Schouten openlijk op haar Facebookpagina. De combinatie van het raadslidmaatschap, twee banen en het alleenstaande ouderschap vallen haar zwaar. Maar nog meest is het de stress vanwege de klimaatcrisis, schrijft ze.

  37
  2
 2. Marianne Bezem zegt:

  Beste Marianne, ga koken!
  Misschien dat je tijdens het koken eens kan gaan denken aan het oplossen van de echte problemen. Stoppen met het alleenstaande ouderschap, je zal ze maar de hele dag om je heen hebben, die drukke snotjong. Zoek daarnaast een fatsoenlijke baan met voldoende inkomen en kap met al dat hippe maar o zo veel tijd kostende semi-vrijwilligerswerkjes als een gemeente raad, red een kind, alleenstaande mamma’s in Cambodia, stichting inlegkruisje in Namibië en graaf een waterput in Zaire.

  Maar ja het alleenstaande ouderschap is hip he binnen de GroenLinks Gelederen. Want dat hoort erbij en Pa is zo slecht en mag de kleine spruit vast niet meer zien. Negatieve invloed en zo. Die vent zal vast niet woke genoeg zijn, niet de hele dag stinken naar tofu en spruitjes. Zich niet genoeg zorgen maken om de wereld. Oja en Agenla en Milene aan het einde van de straat zijn ook van GroenLinks en leven ook zo. Dus het hoort zo!

  20
  0
  • Geer en Corrie zegt:

   Das een goede! Valt mij vaker op dat veel GroenLinks meiden er uitgemergeld en grauwig uitzien. Wat ze vreten moeten ze helemaal zelf weten. Geen vlees en/of vis prima. Zat alternatieven. Je moet echter wel voldoende eten. Daar gaat het vaak fout. Veel dames eten gewoon te weinig. Bang om dik te worden enzo.

   11
   0
 3. Marianne Schouten zegt:

  Die Marianne Schouten is maar een mager ding. Kijkt ook erg glazig en ongelukkig uit haar ogen. Hopelijk maakt haar familie zich wel zorgen om de juiste zaken. De gezondheid van Marianne Schouten.

  9
  0
 4. Frits zegt:

  Leuk artikel. Maar je denkt toch niet serieus dat de wooncrisis alleen ontstaan is door vluchtelingen en stikstof regels? Ook zonder vluchtelingen en zonder stikstof regels zouden er veel te weinig woningen zijn (aanbod). De vraag is altijd al groter geweest. Deze stikstof regels (en vluchtelingen) zijn eerder een spijker in de doodskist, geen oorzaak. 10 jaar geleden was er ook al een woning tekort.

  4
  8
 5. Shampoo zegt:

  Ik zou Marianne Schouten doen!
  Gewoon keihard met mijn rechtse realiteit en levend vlees naar binnen ragge.
  Want zoals Hans Teeuwen het terecht verwoord: “Linkse meisjes houden van rechtse praatjes.”

  8
  3
 6. Bassie zegt:

  Tuurlijk meiske met je “Change the system and fuck capitalism”.
  Als GroenLinkser en ex communist zou je beter moeten weten dat je in een communistisch systeem nooit zo royaal over betaalt zou worden voor links prietpraat als in een kapitalistisch systeem als Nederland. Wat zeg nu zelf wat voeg jij nou werkelijk waar toe aan Nederland los van iedereen de maat nemen en leuk over dingen meepraten.
  Waar denk je bijvoorbeeld dat het geld vandaan komt voor die linkse hobby’s van jou? Och ja uit het kapitalistisch systeem.

  8
  1
 7. Famke zegt:

  Is Dennis nu de enige in de familie die echt moet werken voor zijn centen. Is Dennis de enige “normale” in de familie. Ik doe toch niet meer mee

  3
  5
 8. Om te kotsen zegt:

  Weet je waar ik een burn-out van krijg in de huidige tijdsgeest Marianne…., geïndoctrineerde woke mongolen zoals jij, van die smerige politiek correcte deugers die compleet de weg kwijt zijn.
  De echte wappies van de huidige samenleving! Om te kotsen deze figuren!
  Lekker duizend miljard van ons belastinggeld er tegen aan flikkeren om daadwerkelijk 0,0 verschil te maken wat betreft het gehele klimaat….ohh sorry, ik bedoel 0,00007 graden gaat de aarde nu minder opwarmen. Mijn fout.
  Pak lekker een roeiboot naar China Marianne en ga ze daar maar vertellen wat er allemaal mis is met het klimaat en wat we er allemaal aan kunnen doen ( niks ). Die bouwen tot 2030 nog even 300 kolencentrales erbij hoor, ook al stoten ze meer CO2 uit dan de nummer 2 , 3 en 4 bij elkaar…..heeft allemaal lekker veel nut ofnie Marianne! Wat een koekwaus en helaas zijn er vele schapen zoals deze….Lijkt mij ongeveer rond mijn leeftijd dit mokkeltje, maar ik kots op dit soort sneeuwvlok sjappies.

  11
  0
 9. Sjonny zegt:

  GroenLinks gaat voorbij aan het feit dat men 2 stappen te vroeg nadenkt. Er is geen klimaat probleem maar een overbevolkingsprobleem waardoor er een sterke overproductie is. De enige oplossing is het verminderen van de bevolking. Feit en ook te onderbouwen met cijfers. Probleem is dat deze mededeling je politiek op schaakmat zet. Daar brand een GroenLinks zich niet aan.

  Teveel mensen put de aardbol uit. Het maakt geen flikker uit of je met een Tesla rijdt of met een fiets. Of je je huis opwarmt met een warmtepomp of met een houtkachel en of je tofu vreet of biefstuk. Teveel mensen is teveel Tesla’s, teveel fietsen, teveel CV installaties en teveel vreten. Zoveel grondstoffen zijn er simpelweg niet om al deze mensen (en toekomstige mensen) te bedienen. Of dacht GroenLinks werkelijk waar dat een Tesla gemaakt werd van sterrenstof en rijdt op sterrenschijn? Schei uit joh… Rijdt gewoon op een Accu van lithium, kobalt, magnesium, aluminium en nikkel. Wat net als olie gewoon een fossiele grondstof of verwerkt als accu eigenlijk een brandstof is. Goedeavond!

  6
  0
   • Spaanse griep zegt:

    Dat is nu juist het probleem. Er komen steeds meer mensen bij en er gaan er steeds minder weg. Vroeger had je nog wel eens de Pest of de Spaanse griep die de bevolking wat normaliseerde. Maar tegenwoordig mag je niet meer dood. De vroegtijdige dood proberen ze dan te voorkomen met in het geval van Corona o.a. vaccins.

    0
    1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.