PowNed nog net iets k*tter

Kan het nog k*tter dan? Jazeker. Dat kan iedere dag met die k*tomroep van Dominique Weesie (walgelijke man). Het dieptepunt wordt daar steeds dieper. Niemand kijkt ook meer. Dat is niet zo gek, want PowNed heeft zich totaal vervreemd van haar oorspronkelijk achterban. Ze zijn nu gewoon als de rest met een klimaatprogramma als kers op de taart.

De voormalig rechts-populistische omroep valt dieper en dieper. Om bij het soepie te horen doen ze precies alles waar ze niet voor zijn opgericht. Tegen Zwarte Piet (waren ze voor), voor klimaathysterie (waren ze tegen), voor linkse huilstruiken (waren ze tegen), voor multiculti geleuter (waren ze tegen) en nu zijn ze helemaal pro powervrouw, terwijl Weesie (walgelijke man) vrouwen altijd als stront heeft behandeld. Vraag maar eens aan zijn liploze verloofde.

Chazia Mourali presenteert voor Powned de podcast ‘Madame Machiavelli’ over vrouwen en macht. Dus weer een verlopen BN’ertje uit de mottenballen gehaald. Dit keer Mourali met een ‘vrouwen zijn fantastisch’ programma zoals ook op alle andere omroepen te horen is. “Ze zeggen dat de opmars van vrouwen onstuitbaar is. Ze zeggen ook dat vrouwen betere leiders zijn. Dat betekent dat er over 25 jaar ongeveer evenveel vrouwelijke als mannelijke leiders zijn op de wereld, en er beter wordt bestuurd.” Mag ik een emmertje?

19 reacties op “PowNed nog net iets k*tter

 1. Castricum zegt:

  Powned heeft sinds kort een vaste aanstelling bij het NPO infuus.
  Concreet: NPO vraagt, Powned draait.

  Boeit Weesie en Castricum geen kut.
  Beide heren kiezen voor zekerheid en het gezin.

  Zekerheid:
  200k+ salaris, gratis Tesla van de NPO, gratis sportkaart, riante pensioen regelingen, semi gratis collectieve verzekeringen, gratis gezonde maaltijden enz enz.

  Onzekerheid:
  Je huur net kunnen betalen in Almere met een, 1 slaapkamer appartement.
  Of boven een drukke winkelstraat in Bergen wonen in een oud gaar appartement.

  Weesie en Castricum lachen hun oud rechtse vrinden, uit vanuit hun 0-op-de-meter villa, gelegen in een rustige blanke wijk.

  Dan maar geen zwarte piet of multiculti.
  Ik vind het 2 verveeloren maar ik begrijp Weesie en Castricum wel.
  Die hebben nu een lekker, zorgeloos leventje.

  9
  11
 2. Sukkeltje Lorenzo zegt:

  Quote van Herman Finkers:
  Vrouwen zijn een stuk sterker als mannen, en het bewijs daarvoor is als volgt:
  Vrouwen zijn volkomen zelfstandig in staat om compleet ongelukkig te zijn, terwijl een man daar altijd een vrouw voor nodig heeft.

  17
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.