In de aanbieding: Celine, de zus van Dennis

Jongens en meisjes/dames en heren, we presteren vol trots aan jullie de volgende aanbieding: Ze heet Celine Schouten, is een blondine met pit, heeft tattoo’s en een grote waffel, maar een hartje van brons. Nu gratis af te halen op Tinder.Je krijgt er gratis bij: het kaasboerke met kerst, stappen met Dennieboy en trammelant met de rest van de familie.

En ze is ook nog een hondenmens. Waar dat op slaat mag Jozef weten trouwens, want Celine haat dieren. Nou ja, als ze vermalen tot een frikadel op haar bord patat ligt te glimmen is er niks aan de hand.

54 reacties op “In de aanbieding: Celine, de zus van Dennis

 1. TiTaToverkuffar zegt:

  Ben al bezet, en lijk niet op Jan, dus dat wordt niks. Toch wil ik even zeggen dat ik me er prima op en mee zou vermaken. Die gaat nog eens iemand gelukkig maken. Een gratis tip; Rustig aan met die achterlijke plakplaatjes en laat je niet in maar tussen je lippen volspuiten. Zo’n volgekliederd poppenhoofd, daar willen alleen vrouwenmeppers mee gezien worden.

  33
  7
 2. Robbie zegt:

  Ik snap echt niet dat Celine nog vrijgezel is. En dan krijg je zeker ‘ja is een keuze’ ja me reet ermee!!!! Ze staat niet voor piet snot op Tinder lijkt me. Ze is hartstikke knap en volgens mij helemaal geen slechte dame. En nee ik bied me niet aan maar wat ze daar in Tukkerland doen snap ik niet hoor. Ik zie haar vaak op Insta drankje doen gezelligheid vrolijk en zit volgens mij geen kwaad in en dat laten die tukkers vrij rond lopen??? Wat een gekken………

  32
  7
 3. Henk zegt:

  Ik bied 20 euro, een pilsje voor Jan, een popper voor Dennis en een pak pennywafels voor Famke als ik een date met deze leuke dame mag.

  10
  10
 4. Mappy zegt:

  Hoe kan het dat zo’n mooie meid nog vrijgezel is. Celientje je mag er zijn. Succes met je tinder en kijk uit voor foute mannen die alleen op je geld uit zijn😜😍😍😍😎

  8
  10
 5. Tien pond zout en nog geen dorst zegt:

  Celientje is waarschijnlijk al ingereden door Dennis maar krijg je de Porsche met lekke banden en zonder ruiten erbij?

  11
  5
 6. Rukke van Zuidas tot jeuk aan mijn hol zegt:

  Ik heb hier nog een doos Roebels liggen. Alvast inpakken als de bruidschat in Roebels kan worden afgerekend.

  3
  0
 7. Fred zegt:

  Nou, die Celintje is wel een veeg waard. Alhoewel als je haar goed aan kijkt is het net of je met Dennis aan het krikken bent. Zou Dennis zelf niet erg vinden, toch?

  6
  1
 8. Tis dat ik veel te oud ben zegt:

  Knappe meid hoor die gaat wel leuke gozer scoren zelf ben ik veel te oud voor d’r je moet wel realistisch zijn/blijven.
  Wat ik me wel afvraag ,zij heeft Tinder toch helemaal niet nodig?

  4
  2
 9. D.Y. Son zegt:

  In Glanerbrug zeggen ze altijd dat Celine de lakens in je reet zuigt. Alleen van horen zeggen, maar een dyson is er niets bij. Niks mis mee dus 👏🏻

  4
  0
 10. de heer Oboekwa zegt:

  Die verdient een bukake, van mijn en mij donkere vrienden. Slientje houd er wel van om lekker doorgesmeerd te worden met hete mannenpap.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.