Arie Boomsma nog gekker dan gedacht

arie-boomsma
arie-boomsma

Ach ja. Arie Boomsma. You hate him or you hate him. Want wat een vervelende man is dat. Altijd weer met die pedante glimlach op zijn smoelwerk. En maar doen alsof hij het allemaal door heeft hoe het moet. Met zijn geleuter over gezond leven. Zit ie niet in een sloot, dan vertelt ie wel hoe je moet slapen of wakker worden. Een zeikstraal is het.

Nou wil ie weer dat we onze mond dicht tapen als we gaan maffen. Want dan adem je zo lekker door je neus. Vind je het gek, Arie. Als je een plakker op je smoel drukt is het niet zo heel vreemd dat je neus het overneemt, anders stik je de moord. Overigens een prima tip voor Arie: tape gewoon eens een minuut of 7 al je gaten in je kop dicht. Laterssss.

https://www.instagram.com/p/Cfr0SP5j_2P/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x