Arie Boomsma in een sloot

arie-boomsma

Denk je gvd alles te hebben gehad. Krijg je die fluim van een Arie Boomsma met zijn blote reet in een sloot die overvliegende ganzen filmt. Alsof we niet genoeg voor onze kiezen krijgen in deze gure tijden.

Wat heeft ie toch een blij hoofd, die Arie. Lekker positief ook. Kan er slecht tegen.

15 reacties op “Arie Boomsma in een sloot

 1. Robbie zegt:

  Tja Arie wat moet je erover zeggen he?? God weet alles, alleen weet Arie het beter??? Overigens was de lockdown k*t (wat het natuurlijk ook is) want je moet blijven sporten, en nu issie blij met de rust. Nouja het zal allemaal wel hoor……

  6
  0
 2. Dwight zegt:

  Arie Boomsma is op een bepaald moment in zijn leven ietwat ontspoord, maar momenteel lijkt hij echt helemaal van het padje af te zijn. Letterlijk ook, want hij steekt tegenwoordig het weggetje voor zijn miljonairsboerderij over om in de ijskoude Gein-rivier te springen. Met zijn selfiecamera natuurlijk, want het preken gaat te allen tijde door.
  Vanuit het ijskoude water zegt Arie: “Gelukkig nieuwjaar, happy new year. Maak er wat moois van dit jaar. Uitgaan van de mogelijkheden, niet van de beperkingen.”
  Vervolgens gaat Arie kopje onder in het water en zien we hem weer naar boven springen met twee kettlebells in zijn handen. Zijn vrouw kwam direct aangesneld met een telefoon. Niet met paniek in haar ogen en de plaatselijke GGZ aan de andere kant van de lijn, maar met een draaiende camera. Het resultaat gaat momenteel viral.

  7
  10
 3. Marco Poolstok zegt:

  Vieze Arie.

  Eerst stond hij bekend vanwege dat ie niet uit de kast komt maar wel regelmatig in de vieze pœp roert.

  Alenig nu ze sauna dicht is duikt ie in de vieze modder.

  Vieze Arie is vieze schijnheilige viezerik.

  15
  2
 4. Om te kotsen zegt:

  Godverdomme wat is die Arie toch om te kotsen! Wat een mega kansloos filmpje is dit! Wat wil hij nou?? Wat doet hij nou?? Wat is de boodschap dit gedrocht van een filmpje??

  3
  0
 5. Anti alles zegt:

  Denk je het nieuwe jaar lekker te beginnen, kom je gelijk die kop van Arie tegen. Mijn jaar is nu al verpest en zwaar verneukt. Ik walg van deze man.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.