Vandaag Inside sloopt deugers

Wat VI Vandaag niet op Youtube zet
Wat VI Vandaag niet op Youtube zet

Nederland heeft een verschrikkelijk elite. Zowel politiek als cultureel zijn het mensen die neerkijken op alles dat niet zo denkt als zij. Terwijl dit juist de figuren zijn die de hele dag de bek vol hebben over diversiteit en inclusie. Ze kotsen op het gewone volk. Dat merk je ook rondom de kaarsrel bij Vandaag Inside. Na Jinek en Kaag komt nu acteur Thom Hoffman met het verhaal dat het van de buis moet.

Wie is Thom Hoffman dan? Een man die soms in films speelt en bekend bij het grote publiek is om zijn domme rol in Dokter Tinus. Meer niet. In Nederland behoort ie tot de top, internationaal krijgt ie niet eens een figurantenrolletje in een B-film. Enfin, die vent gilt dat programma’s als Vandaag Inside moet stoppen omdat het in zijn ogen niet kan en mag. Vroeger was de culturele creatieve sector altijd opzoek naar de randjes en naar vrijheden, tegenwoordig willen ze alles verbieden. Verworden wat ze vroeger haatte, precies zoals dat nu bij D66 gaat. Ooit een partij voor meer volksvertegenwoordiging, nu een elitaire club die zich juist tegen het volk keert.

Dat Neerlands elite zo vatbaar is voor modegrillen als de woke-cultuur toont aan dat het allemaal niets voorstelt. Want een beetje acteur pleit voor meer vrijheid van expressie, niet voor het verbieden ervan. Alleen daar zijn ze tegenwoordig te dom voor om in te zien.

[sc name=”vihofman”][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x