Hier mochten Jan en Dennis niet bij zijn

Charly Luske wil niet praten over Tanya
Charly Luske wil niet praten over Tanya

Dit is het beruchte Charly Luske Footgolf Toernooi waren de Roddelpraatmannen niet bij mochten zijn. Dan gaat de zanger met allemaal andere CN’ers voetballen in een gat schoppen. Het schijnt verdomd leuk te zijn en eer als de man van Tanja YES je vraagt.

Alleen als ik hier zo naar kijk heb ik nou niet het gevoel dat we veel gemist hebben. Het blijkt trouwens wel door ik weet niet hoeveel merken gesponsord te worden. Er zit heel vreemd geen hotelketen bij.

https://www.instagram.com/p/CdlmnJvoQkd/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x