Slachtoffer Linda de Mol aan beterende hand

Linda-de-Mol
Linda-de-Mol

Dat mochten we horen uit de mond van hoofdredacteur Karin Swerink van het blad LINDA. “Ik denk vooral dat rust Linda helpt”, aldus Karin. Ze denkt ook dat Linda tijd nodig heeft om “de dingen in haar eigen tijd en op haar eigen manier” te verwerken.

“Er is een moment waarop Linda terugkomt. Wanneer weet niemand nog precies. En als ze komt, dan zal ze dat op een geheel eigen wijze doen.” Ik wil niet heel vervelend doen hoor, maar sinds wanneer is Linda de Mol slachtoffer? Ze wist dat haar vent bij The Voice achter de vrouwen aanzat. Ze wist dat meisjes Ali B van verkrachting beschuldigde, maar stuurde ze weg bij LINDA. En verteld dat zogenaamd niet aan haar broer John, waar Ali voor werkte. Linda is geen slachtoffer, maar op zijn minst iemand die het stilzwijgend heeft laten gebeuren.