Zoals Roddelpraat vaak heeft gemeld: Johnny de Mol is agressieve gek

Johnny-de-mol
Johnny-de-mol

Wij lieten als enige in het medialandschap de tape horen waarop de kleine Mol bevestigt dat hij zijn ex, Shima Kaes, zwaar heeft mishandeld. En dat was niet de eerste keer, zeiden we. Ook konden we melden dat de zaak is afgekocht door papa John voor een flinke zak met geld en een huis op Ibiza. Maar goed, als Roddelpraat iets zegt doet de rest van de media net of ze het niet horen.

Maar nu wordt dat lastig, want HP/De Tijd heeft de aangifte van haar in handen gekregen. En als een lid van de mainstream media iets brengt is het opeens wel waar bij de jongetjes en de meisjes van de pers. Het wordt tijd dat ie snel wat Oekraïners in huis neemt, dat helpt tante Linda ook.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x