Ook Shownieuws vindt rechter “achterlijk wijf”

Shownieuws
Shownieuws

Zelfs de Shownieuws medewerkers van John de Mol snappen werkelijk geen hol van de uitspraak van de rechter in het kort geding van Famke Louise. Ronald Molendijk van Shownieuws begrijpt niet hoe het kan dat de rechter Roddelpraat veroordeeld voor het laten horen van een disstrack dat al eerder naar buiten is gebracht.

Ook begrijpen ze niet dat het verboden is om iemand “achterlijk wijf” te noemen. Juridisch expert Patty Brard was er helaas niet, anders kon zij ook uitleggen dat deze uitspraak niets met de wet te maken heeft, maar alles met de goede smaak. Gelukkig vinden onze Roddelpraatvrienden dat ook en steunen ze massaal de crowdfund.

Ook Shownieuws vindt rechter “achterlijk wijf”
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x