Rutger Castricum kan echt niks

Rutger Castricum wil niet overstappen naar Ongehoord Nederland. PowNed zakt nog dieper weg met inclusiviteit- en diversiteitsshow
Rutger Castricum wil niet overstappen naar Ongehoord Nederland. PowNed zakt nog dieper weg met inclusiviteit- en diversiteitsshow

Je gunt natuurlijk niemand een flop, maar Rutger Castricum van PowNed wel. Was de première zijn waardeloze show al eerder het lachertje van de vrijdagavond met slechts 566.000 kijkers, gisteren keek er echt niemand. Maar 253.000 kijkers namen de moeite de zoveelste blamage van de ooit zo jolige verslaggever (zeker 8 acht geleden), die graag serieus genomen wil worden, te zien

De Bluffer heet het programma op prime time op NPO1. Voor deze onzin waren Nick&Simon (wie is wie?) op de buis waar 1,1 miljoen mensen naar die Volendamse zangers keken. Er zapten dus bijna 850k lui weg toen Castricum met zijn pedante rotkop begon te ouwenelen. Dominique Weesie (walgelijke man) zal dus binnenkort een telefoontje het het NPO Politbureau krijgen dat ook De Bluffers van de televisie wordt gehaald net als Jandino en Emma Wortelboer.