Rutger (PowNed) wil ook graag Op1 presenteren

rutger-castricum

PowNed, de omroep die ooit in het publieke bestel kwam op Hilversum op te blazen, kan niet wachten om zich aan te sluiten bij de gevestigde orde.

Wie dacht dat het inlijven van Katja Schuurman en heulen met Martijn Koning het absolute dieptepunt is, heeft het mis. PowNed-coryfee Rutger Castricum wil namelijk meedoen aan de Op1-talkshowcarousel. Oorspronkelijk zouden presentatieduo’s gevormd worden van verschillende omroepen, maar dat moesten opeens koppeltjes worden per omroep. “Toen had ik het meteen moeilijk, want wij hadden binnen PowNed niet iemand met wie ik kon presenteren. Als het oorspronkelijk idee met gemixte presentatoren was doorgezet, had ik er zeker bij gezeten”, aldus Rutger tegen het AD.

Geen Rutger bij Op1, misschien wel de grootste zegen voor dat programma ooit.

8 reacties op “Rutger (PowNed) wil ook graag Op1 presenteren

 1. Lelijk Koetleef Kind zegt:

  Hmm misschien willen Jan en Dennis het wel een keertje proberen? lijkt me wel lachen! Met als tafelgasten Patty Patty Patty, glimworm, een depressieve postbode, Gordon, Alice Olsthoorn, Transformer Maya, en Glennis Grace. En dat het medium uit die ene aflevering van Onrecht nog langs komt om met de overleden vader van Glennis Grace te communiceren? Sowieso hoge kijkcijfers!

  0
  0
 2. Nakketikker zegt:

  Ruktor was eerst rebels, en lekker tegen de linkse kerk in, goed in het provoceren. Nu is hij zelf een engs links mannetje die super politiek correct is en lekker z’n zakken heeft gevuld met ons belastingcentjes, en onze Ome Jan moest het doen met een jodenfooitje.

  0
  0
  • Transgender Alice zegt:

   Ik had het bijna niet beter kunnen verwoorden. Ik heb me vaak voor mijn transformatie stuk gelachen om zijn filmpjes. Van zijn brutale en soms scherpe manier van confronteren van misstanden bij politici is niets meer over. Dat hij niet met een klein plofkapje op zijn kleine piemeltje op een naturistenbeurs kan blijven lopen, snap ik, maar hij begint naar mijn mening net zo’n grijze muis te worden als de rest wat daar in Hilversum loopt. Zeer jammer en ik zou in de beginjaren nooit lid zijn geweest als ik wist dat ze deze kant op zouden gaan. BAH!

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.