Bridget Maasland huilt uit bij Glimworm en zat in therapie

Bridget Maasland verbaast zich over Roddelpraatkijker
Bridget Maasland verbaast zich over Roddelpraatkijker

Nu zijn de interviews van Robbert Rodenburg altijd om te janken, maar door het gesprek met Bridget liep bij iedereen de tranen over de wangen. Nou ja, eigenlijk alleen bij La Maasland zelf. De presentatrice van RTL Boulevard zat te grienen als een klein kind terwijl ze bij de Glimworm over de breuk met Dreetje Hazes sprak.

In de Youtube serie Open Kaart stort Fridget haar hart uit. Ze heeft zelf meerdere therapieën moeten volgen om er weer een beetje bovenop te komen. Maasland, die zelf een roddelrubriek op tv heeft, haalt uit naar de media. Ze vindt dat er enorm veel onwaarheden over haar naar buiten zijn gebracht. “Er zijn toen echt grenzen overschreden. Omdat ik ouder was en ik zou hem bij z’n vrouw hebben weggehaald; wat allemaal niet het geval was.” Nou Bridget, je bent geboren in 1974, jouw ex-lover Hazes Jr in 1994. Dan ben je officieel 20 jaar ouder. En je lag met hem te wippen terwijl hij getrouwd was met Monique. Dus haalde je hem inderdaad bij zijn vrouw weg. Ook weer opgelost.

Hazes reageert niet

André junior heeft niet gereageerd op het huilgesprek. De jonge zanger is aan het genieten van zijn verkering Sarah van Soelen. De twee zijn dol verliefd en Dreetje steekt geen tijd meer in oude gebakjes als Bridget en Monique.

BRIDGET MAASLAND EMOTIONEEL. Over ZOON, DE BREUK met ANDRÉ, DE PERS & DATEN.