Dit is de nieuwe vriend van Erica Meiland

erica-meiland-nieuwe-liefde
erica-meiland-nieuwe-liefde

Naast een echtgenoot (Martien) heeft realityster Erica Meiland ook doodleuk een nieuwe vriend. Nou ja, nieuw, ze zijn schijnbaar al een half jaar samen.

Privédetective

Topweekblad Story Komt vandaag met de scoop dat Erica Meiland compléét tot over de oren verliefd is op een nieuwe vlam: privédetective Sander Betten, schijnbaar. Iemand die ze in het tv-wereldje heeft leren kennen. Een duidelijke trend in de Meiland-familie, want eerder dook dochter Maxime al op cameraman Leroy.

Peter R. de Vries

Betten verdiende zijn sporen in de tv-wereld door mee te werken aan programma’s van Peter R. de Vries en Willibrord Frequin. Verder weten we niet zo veel over hem, behalve dat hij een een dikke Benz rijdt. Zelf speurwerk verrichten kan op zijn Instagram-account @privedetectivesander.