MAXIME MEILAND ZWANGER!

maxim-meiland

Eéééééééééééééééééééénig. Echt éééééééééééééénig.

Chateau Meiland mag een nieuwe bewoner verwelkomen. Maxime Meiland is in verwachting van haar lover en cameraman Leroy. ‘Dolgelukkig, trots en blij schuiven wij een stoeltje bij’, aldus de tortelduiven op Instagram.

Ook tout hip Bekend Nederland is dolgelukkig met het nieuws. ‘Zo niet normaal blij voor jullie!!!! ❤️❤️’, schrijft glimworm Rodenburg bij de Insta-post. ‘Ahhh ❤️’, meldt Anna Nooshin, die eveneens een paar likes probeert te scoren over de rug van een ongeboren baby. ‘Gefeliciteerd!!😍’, meldt paardenmeisje Britt Dekker.

Kantje boord

Dit wordt het tweede kindje voor Maxime, die eerder al beviel van dochtertje Claire (3). Ze overwoog destijds om abortus te plegen, maar bij het tweede gesprek in de kliniek besloot ze er vanaf te zien.

313 reacties op “MAXIME MEILAND ZWANGER!

 1. [email protected] zegt:

  Die Maxime is nog wel te hachelen maar je zal dit toch zwager schieten en daarna er pas achterkomen dat je nieuwe ‘schoonvader”als een overal om gillende homosuele vloerplint door het leven gaat. Wordt er daarna ook van je verwacht dat je op het zelfde landgoed komt wonen. Dan had je toch gehoopt dat je cameraman van een ander progamma was geweest. Maar goed ze zocht live op tv een ‘zaaddonor ” en die bleek dichterbij dan ze dacht namelijk ACHTER de camera.

  0
  0
 2. AAsiqfa zegt:

  Фиксики (2021) смотреть онлайн в хорошем качестве Фиксики Мультфильм ФиксиКИНО. Большая перемена смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве hd

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.