Zus Gordon boos op Gordon

Hahahahahaha. Dit moet je zien. Wat een Tokkies zijn die Heukerothjes toch. Ze hebben altijd ruzie met elkaar, maar sommige zusters nemen het er ook van. Gordon is natuurlijk het prijskalf, de kip met de gouden eieren. Een andere zuster is daar boos om en heeft een filmpje opgenomen.

Dit moet je echt zien. Hahahahahaha. Ze noemt die bipolaire cokejunk ook nog een klootzak. Hahahahahaha.

Marja en Tineke hebben geen zin in gedoe. Die laten zich in Dubai door hun broertje verwennen.

24 reacties op “Zus Gordon boos op Gordon

  • Hete Diabeet zegt:

   Gordon zelf heeft het vertrouwen in de mensheid verloren,na geruzie in eigen familie en het mislukte kerstdiner met ex Jeffrey in Dubai.
   Het liefst knuffelt Gordon nu met hondjes en Dow syndroom schatjes,onvoorwaardelijke liefde ontvangt hij.
   Naar eigen zeggen.

   2
   0
   • Miranda zegt:

    Joke doet er ook echt alles aan om zichzelf voor joke te zetten
    Paar jaar geleden, heeft zij zelf haar huur opgezegd en de begravenispolissen van haarzelf haar man en haar zoon laten uit betalen zodat ze een caravan kon kopen om daar in te gaan wonen..
    Ze voelt zich haar hele Leven al
    de mongoolse van t gezin en doet er alles aan om zelf ook in de media te komen.. zelf toen gordon zn boek uitkwam wilde ze wel een interview geven maar alleen als ze er geld voor kreeg …
    Iedereen moet altijd weten dat zij de zus van Gordon is, ze heeft geen eigenwaarde en vind zichzelf echt heel zielig …huilend op social media omdat je geen centjes krijgt van je broertje… echt te erg voor worden…
    Groot gelijk hoor gordon t is jouw geld en jij mag er gelukkig zelf mee doen wat je wilt… de rest van de familie is gelukkig nog redelijk normaal, maar die Joke,zou niet vrij rond mogen lopen whah en dan ook ze heeft zelf 2 kinderen kunnen die haar niet helpen…
    Whaha nee, zelfs daar bedelt ze voor hulp en geld maar zelf mochten haar kinderen vroeger in opvanghuis voor kinderen omdat ze ze niet wilde

    0
    0
 1. Mabel wist de shit zegt:

  Ik krijg gewoon bijna medelij met die bipolaire cokejunk. Wat een familie vreselijk…het is ze alleen maar om de centjes te doen. Dat gedoe met die hondjes is tenminste duidelijk nu. Daar kan hij beter z’n centen aan uitgeven.

  14
  0
  • doe eens lief zegt:

   Deze zus, laten we haar Joke noemen, is dood en dood ziek. Vraag aan haar andere zussen en broers om een kleine 100 euro te leen. Geen van dat gespuis neemt de moeite om haar te bellen.

   Ik weet dat je soms niet lekker gaat met je familie… maar een zus / broer die zo in de vernieling zit en je smeekt om 100 euro te leen te geven en je bent zelf miljonair ..

   Tsjakka… ik zou er ook klaar mee zijn…

   31
   5
   • Cordon sanitaire zegt:

    Ben het eens met je, maar daar zal in het verleden genoeg zijn voorgevallen dat ze denken ‘ach val dood’.. elk weldenken mens zou zn zus helpen normaal gesproken.

    6
    1
 2. Markiet zegt:

  Het leven in Dubai is niet goedkoop en al die vriendjes en vriendinnetjes + de nodige drugs kosten een paar knaken. Zou me niks verbazen dat binnen een paar jaar Beau Gordon volgt onder een brug ergens in Nederland.

  11
  3
 3. houthakker zegt:

  Wat lijken alle families toch op elkaar. Heb je wat centen, dan komen je naasten als strontvliegen naar je toe. Ben je blut, dan kun je door de stront zakken. (Natuurlijk uitzonderingen daargelaten.)

  9
  0
 4. Doe ff normaal zegt:

  Wat een plebs. Gordon komt uit de favela’s van Amsterdam. Geen wonder dat hij zich nooit weet te gedragen en dat hij geen relatie kan opbouwen. Zo gauw als ze de familie zien dan schaamt hij zich kapot. Gordon is schizofreen. Stelt helemaal niks voor en speelt de grote meneer. Wat een afgang.

  6
  1
 5. Kat zegt:

  Ach ik kan die onmacht wel begrijpen, had het gelezen dat deze mevrouw doodziek is, heel triest, ik ga verder niet oordelen ieder zal zijn / haar kant van het verhaal hebben… in elke familie is wat zucht…
  Ik wens mevrouw heel veel sterkte toe!

  3
  2
 6. Strandtent het manke paard zegt:

  Daar zit je dan met je twee zussen in het zand. Overal waar je kijkt smog. Zussen natuurlijk met een veel te grote tena lady in de bikini. We kennen dat soort opgewarmde lijken van Zandvoort aan zee.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.