Uit eerste hand

Zus Dennis kan vanwege klimaatstress niet meer werken voor GroenLinks

Marianne-Schouten

“De wens samen de wereld een stukje mooier te maken is nu nog sterker geworden”, aldus Marianne Schouten. Het GroenLinks-raadslid wilde ook graag de Tweede Kamer in voor die partij, maar zit nu “ziek” thuis vanwege klimaatstress. HAHAHAHAHA! Dus de hele dag huilebalken dat we met z’n allen voor het klimaat moeten knokken en zelf na een paar maanden afhaken wegens stress om dat klimaat.

“Als alleenstaande ouder een kind opvoeden en twee banen hebben is natuurlijk ook niet niks. Maar de grote klimaatcrisis-weerstand vind ik wel het meest lastige.” Naast dat ik uit betrouwbare bron (haar broertje) heb vernomen dat ze helemaal geen twee banen heeft is het natuurlijk om te gieren. Het begint er steeds meer op te lijken dat het klimaat een bliksemafleider is voor psychisch wankele vrouwtjes (m/v/x) die al hun gekkigheid kwijt kunnen in dit onderwerp, maar het eigenlijk allemaal niet aan kunnen.

“Omdat we te veel roofbouw plegen in het belang van geld verdienen door een enkeling. En daarbij roofbouw op mensen, ook voor geld. Dus is er ondertussen ook een woningcrisis, zorgcrisis, onderwijscrisis. Ow ja en een corona crisis. Gezellig hoor! Gaat de politiek nog wel over het beste voor onze samenleving?”, aldus het andere kind van de kaasboer. Wat overigens wel grappig is dat de wooncrisis is veroorzaakt door types als Marianne met hun gejank over fijnstof en het openzetten van de grenzen voor iedereen die graag gratis een huis en uitkering wil. Nou ja, ze kan altijd nog aan de slag bij PowNed.

Gelukkig hebben we de foto’s nog.

https://www.instagram.com/p/B5qrdwcAxbb/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties