Zoveel verdient Nicol Kremers per maand zonder Peter Gillis

Zoveel verdient Nicol Kremers per maand zonder Peter Gillis

Zoveel verdient Nicol Kremers per maand zonder Peter Gillis. Ze doet een boekje open over de verdiensten van haar nieuwe online werkzaamheden op bepaalde platforms. Dat dit werk genoeg geld in het laatje brengt weten we allemaal, maar Nicol wist in een dag tijd een behoorlijk bedrag binnen te harken.

‘Het ging als een lopend vuurtje’

Eerder vandaag schreven we al over Nicol Kremers en Peter Gillis die niet goed uit elkaar zijn gegaan. Nicol stond naar eigen zeggen ‘met lege handen’ toen ze bij Peter weg ging. Ze is dus zelf op zoek gegaan naar andere manieren om geld te verdienen en daar zet ze haar lichaam voor in. “Ik ben gisteren gestart en het ging als een lopend vuurtje natuurlijk. Ik ben natuurlijk bekend in Nederland en in België, dus, ja. Al mijn volgers waren er ook al op aan het wachten dat ik dit ging doen, dus, ja”, aldus Kremers in een gesprek met PowNed.

Professionele foto’s

Ze laat weten vooral ‘mooie foto’s van zichzelf’ te delen. Dat gaat ze niet alleen met haar eigen telefoon vastleggen, maar ze gaat ook ‘professionele fotografen’ inschakelen. Ze noemt het zelf ‘klassieke foto’s met een pikant tintje’ die ze vooral gaat plaatsen. Ik denk dat ze niet weet wat ‘klassiek’ precies betekent.

Zoveel verdient Nicol Kremers per maand zonder Peter Gillis

Ondanks het feit dat ze er bakken met centen mee binnenharkt, doet ze net alsof ze het niet doet voor het geld. Maar waarom dan wel? “Ik doe het echt omdat ik het heel erg leuk vind en omdat ik vooral gewoon vind dat ik een mooi lichaam heb. En ik vind als je een mooi lichaam heb, mag je het laten zien, toch?” Tja, daar heeft ze ook wel weer een punt, maar wat levert dit werk op dan? “Je hebt 3.000 abonnees, dus als ik even snel reken is dat 30.000 euro binnen één dag verdient!” Daar antwoordt Nicol bevestigend op: “Ja, dat klopt. Dat is lekker cashen.” Lekker, hoor.