Peter Gillis en Nicol Kremers niet goed uit elkaar gegaan: ‘Hij wil me niet meer spreken’

Peter Gillis en Nicol Kremers niet goed uit elkaar gegaan: ‘Hij wil me niet meer spreken’

Peter Gillis en Nicol Kremers niet goed uit elkaar gegaan. In een interview met PowNed vertelt Nicol dat Peter haar zelfs niet meer wil spreken. Nu zal ze haar eigen boontjes moeten doppen en dat is de diva niet helemaal gewend.

Peter Gillis en Nicol Kremers niet goed uit elkaar gegaan

In een interview met een verslaggever van die k*t omroep PowNed vertelt Nicol Kremers dat haar band met Peter Gillis niet meer zo goed is. Ze vertelt: “Peter heeft me natuurlijk achtergelaten met niks, zoals iedereen heeft kunnen lezen in het nieuws. Dus bij deze ga ik zelf starten, want solliciteren op een normale baan met mijn verleden in Massa Is Kassa is gewoon heel moeilijk. Mensen zijn daar heel huiverig voor, dus vandaar deze weg.” Misschien heeft het er ook mee te maken dat ze niet capabel is, maar dat zal ze zelf niet toegeven.

‘Wat vindt Peter er eigenlijk van?’

De verslaggever die ons nog verbaast door Nicol niet te zoenen (zoals hij bij Blogmama deed), vraagt zich af: “Wat vindt Peter er eigenlijk van?” Daar hoeft Nicolleke niet lang over na te denken en antwoordt meteen: “Ik heb geen idee wat Peter ervan vindt. Ik spreek Peter niet meer, ik hoor hem niet meer, ik zie hem niet meer, dus… Ik geniet lekker van mijn eigen leven en ik hoop dat hij dat ook doet.” Tragisch.