Zoontje Glenda mag officieel op een brommer

En kan nu ook officieel in een gevangenis voor volwassen opgesloten worden, dat is dan wel weer het voordeel. Enfin, het joch is 16 geworden. Je hoopt dat wijsheid met de jaren komt, maar daar heeft ie niet het juiste DNA voor, lijkt me zo.

Het blijft bijzonder wat Glennis dan weer erbij schrijft. “Niemand in de wereld die mijn liefde voor jou kan breken.” Wie in de wereld zou de liefde van haar voor die etterbak willen breken dan? Net alsof iemand dat geprobeerd heeft. Het punt is dat het een verschrikkelijk vervelend mannetje is die waardeloos is opgevoed. Dat daar commentaar op komt betekent niet dat zij niet van haar kind mag houden. Het is altijd in de defensie met dat malle mens.

Lieve, mooie zoon van mij. Mijn trots, mijn zorg, mijn hart, mijn bloed.
Niemand in de wereld die mijn liefde voor jou kan breken.
Ik weet wie jij bent en ik weet dat jouw hart mooi is. Ik zal er altijd voor je zijn.

37 reacties op “Zoontje Glenda mag officieel op een brommer

 1. Osamab zegt:

  Ze zet dat ventje op een voetstuk en corrigeert hem nooit, een marokkaanse opvoeding zeg maar.
  Het gevolg is dat zo n jongen zich asociaal gaat gedragen tegenover anderen.

  54
  1
  • Scoop zegt:

   Mooi cadeautje van OM

   Openbaar Ministerie sleept Glennis Grace voor de rechter vanwege supermarktincident
   19 mei 2022, 10.11 uur · Aangepast 11.02 uur · Door AT5/NH Amsterdam
   Zeven mensen die verdacht worden van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade in een supermarkt in de Westerstraat, moeten voor de rechter verschijnen. Dat maakt het OM bekend. Het gaat onder meer om de 43-jarige zangeres Glennis Grace.

   Naast Grace moeten ook twee mannen van 20 jaar en twee jongens van 15 jaar uit Amsterdam voor de rechter verschijnen. Dat geldt ook voor een man van 27 uit Purmerend en een man van 40 jaar uit Loenen aan de Vecht.

   Vechtpartij
   Het incident vond plaats op 12 februari. De zoon van Grace zou eerder die dag een e-sigaret hebben opgestoken in een supermarkt aan de Westerstraat. De jongen werd hierop aangesproken door het personeel van de supermarkt en zou hardhandig de winkel zijn uitgezet.

   Later die avond zou Glennis Grace zijn teruggekeerd naar de supermarkt met een groep bekenden en verhaal hebben gehaald. Daarbij ontstond een vechtpartij waarbij meerdere medewerkers van de supermarkt werden geschopt en geslagen.

   Rechtszaak
   Grace werd kort na het incident samen met twee andere personen aangehouden. Ze zou drie dagen vastzitten en uiteindelijk, net als de andere verdachten een gebiedsverbod opgelegd krijgen. De rechtszaak is op 26 oktober, een dag later verschijnen de minderjarige verdachten voor de kinderrechter.

   10
   1
 2. The Fennemeister zegt:

  Sccccooooeeeehoeoeoeoeoeoeoeoeepppppp

  Zangeres Glennis Grace staat op 26 oktober voor de rechtbank in Amsterdam. Het Openbaar Ministerie dagvaardt de 43-jarige zangeres op verdenking van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade in een supermarkt in Amsterdam. Dat meldt het anp donderdagochtend.

  28
  1
  • GlendaFan zegt:

   Voor een eenvoudige mishandeling met zwaar lichamelijk letsel, of een eenvoudige mishandeling met voorbedachten rade, staat een gevangenisstraf van 4 jaar of een geldboete van de vierde categorie.
   Zou wel leuk zijn als ze 4 jaar krijgt.

   30
   3
 3. Michiel zegt:

  Ik verbaas me altijd over de proporties in het gezicht van Glenda Batta. die mond is vergeleken de rest van haar gezicht wel heel erg groot. Daar passen wel 20 kaarsen in.

  24
  1
 4. Nico 010 zegt:

  Ik zal die glenda wel eens zo stevig willen nemen in haar anus, dat ze niets anders kan roepen dan “o god o god” en na een half uur, ben ik klaar en zijn bekeerd tot het christendom.

  9
  14
 5. Woeste Willem zegt:

  Ze mag van mij wel even met me stok spellen aan de binnenkant van haar wang. Het liefste in het fust opslaghok van de jumbo

  5
  8
 6. Marcel Schoutenz de kale kaaspooier zegt:

  Lieve zoon Dennis. Jij bent net als je vader, een sukkel met een beperkt iq.
  Ik wilde je in de zaak, maar jij wilde Genee 2.0 worden. Zou kunnen want je bent een valse achterbakse jongen. Toch geef ik om je, je bent mijn zoon / dezelfde tieton als mij

  5
  14
 7. Bart en bas zegt:

  Dit verhaal is al van jaren terug, mijn broer Bart en ik waren op een feest waar Glennis Grace een optreden gaf. We hadden best veel gedronken toen we haar ontmoete aan de bar van de discotheek. Buiten in het fietsenhok hadden we sex met haar, volgens mij had ze er niet veel zin in, want we moesten haar met vier man vasthouden.

  12
  9
 8. Rob de Tuinman zegt:

  Nou eerst maar ff het rijbewijs AM halen ik ben niet voor niets bescherm heer van Flevoland groen
  Zonder rijbewijs knalt die hersenloze grootsmoel tokkie binnen 2 maanden een boom uit het Almeerse plantsoen.

  5
  0
 9. Tinus plotseling zegt:

  Lekker voor dat joch op een scooter tegen een vrachtauto volle vaart en Glennis sterft van verdriet. Probleem opgelost

  2
  2
 10. Glennis❤kindermishandeling zegt:

  Dat mannetje heeft klauw handjes. Is ie zwakbegaafd? Ik heb namelijk nog nooit een mongool op een brommer zien rijden. Is dat de reden waarom hij geen brommer heeft? Heeft Glenda hem zo vaak gemept dat ie zwalbegaafd is geworden?

  2
  0
 11. Waar is mijn pakje zegt:

  Binnenkort zie je dus wel een mongool op een brommer.Ik snap dat niet hoor,deze is zijn loopfietsen nog niet eens ontgroeid.Ben benieuwd hoelang het duurt voor hij nu de krant haalt als aso kip met die lelijke schreeuwende moeder achterop.Walchelijke mensen🤮🤮🤮

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.