Glennis Grace en stinkjoch treden gewoon samen op

Ja, ik weet niet hoe die zoon heet. Maar een stinkjoch is het zeker. Die stond gewoon naast zijn tokkie moeder op te treden. En dan ook nog het nummer ‘Three Little Birds’ van Bob Marley te verkrachten. Het gaat ze natuurlijk vooral om de tekst ‘Don’t worry about a thing’, want schijt hebben ze overal aan. Dat is duidelijk.

Ik heb niet het gevoel dat Glenda zich op een of andere manier inhoudt na haar belachelijke gedrag. En dan ook nog de hoofddader van het JUMBO verhaal op het podium trekken. Verschrikkelijk.

29 reacties op “Glennis Grace en stinkjoch treden gewoon samen op

 1. Snowseal zegt:

  Denk dat het beter is de mensen aan te pakken die dit soort sekte avonden bezoeken! Zolang mensen deze aandachts geile pauper familie aandacht geven stopt het nooit!

  34
  0
 2. Veenlijk 2.0 zegt:

  Ik snap niet wie er nog geld betaald om zulk tokkie volk te zien optreden.
  Als dennie en jantje de jumbo verbouwd hadden zaten zij waarschijnlijk maandenlang in voorarrest..

  35
  0
 3. Pascally. 2.0. zegt:

  Uiteindelijk trekt ze hiermee vooral letterlijk geen volle zalen dus vooral zo doorgaan 🙂 ziet iedereen hoe gek dat wijf is. Dat joch heet trouwens Tony. En hij denkt ook dat hij Tony is maar het is eerder kabouter Plop uit een achterstandswijk.

  24
  0
  • Linda Sträter zegt:

   Die afschuwelijke knokpartij in de Jumbo blijft Glenda wel pijn doen want zij zou vanavond en morgenavond namelijk meedoen aan de Beste Zangers Live (13 en 14 mei) maar zij is keihard gecanceld!!. De organisatie vind haar een lawaaiige ruziezoekster en laat weten dat ze geen behoefte hebben aan een optreden van Glennis.

   De rest van haar optredens werden overigens ook al geannuleerd. Dus ze heeft nou eindelijk tijd om dat ongemanierd kutjoch van d’r op te voeden.

   13
   1
 4. De Baas van Niks zegt:

  Beetje een vergelijkbare situatie als dat van Bilal dus, die staat ook weer met zijn grote neus en platte achterhoofd op een podium alsof er niets gebeurt is.

  18
  0
  • Vlad P zegt:

   Bilal Wahib, Martijn Niemann, Sander Schimmelpenninck, Carlo Boszhart, Arie Boomsma uit Abcoude, en Thijs Römer zijn allemaal verdachte pedoos die door hogere machten beschermd worden.

   Welk groot complot zit hier achter?

   9
   2
 5. Kouwe kletser zegt:

  Dit is die untermensch die liep te roken in een jumbo filiaal waarna zijn moeder met een hele knokploeg verhaal kwam halen en alles kort en klein geslagen is.. zulke mensen geeft John de Mol een podium 👍🏻

  14
  1
  • Berend Putje zegt:

   Wat voor taakstraf krijgt Johnny voor die verschillende mishandelingen?
   Tellen die meisjes die Johnny heeft gedrogeerd en verkracht ook mee?
   En wat had zijn oom Vieze Jeroentje hiermee te maken?

   14
   1
 6. Brigitte zegt:

  Ik vroeg me al een tijd af waarom ik Glenda zo’n lelijke kop vond hebben. Nou ik ben eruit: ik heb haar kop nog nooit gezien, het is die enorme plaat die ervoor zit die zo bloody lelijk is……………………

  10
  0
 7. Tinus plotseling zegt:

  Waarom treed dat kreng op in de Melkweg .zijn ze vergeten waar ze voor staan .deze moet je geen podium geven ze heb een air van een kattenbak alleen maar ik.ik.ik. welke debiel koopt er kaarten voor dit kreng

  4
  0
 8. Ronald zegt:

  Ik hoop dat ze dat klote joch van haar(Tony of wat zijn naam ook mag zijn)ook een keer flink te grazen nemen.Verwaande ingenomen niks voorstellende kwal.Bah
  En moederlief overal wordt afgewezen.poepvolk!

  3
  0
 9. Remzi zegt:

  Amina koyum deze scoop en julie bellen mij niet eens op… tuh ben Jan Roos vallahi niet hoed lan…. scooooop ama smina koyum he geeft mij geen seintje man

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.