Entertainment

Zoon Frans Bauer bedriegt meiden: ‘Doet zich voor als Mariska Bauer’

De zoon van Frans Bauer is, in tegenstelling tot zijn vader, niet zo loyaal. Hij is meerdere malen vreemdgegaan en deed zich voor als zijn moeder.

Zoon Frans Bauer bedriegt meiden: ‘Doet zich voor als Mariska Bauer

De meesten hadden altijd veel vertrouwen in Frans Bauer, aangezien er geen verhalen over hem naar buiten kwamen. Maar Juicechannel meldde vorige week dat Frans jr. in tegenstelling tot zijn vader absoluut niet loyaal is naar zijn vriendinnetje. “Hij is namelijk met meerdere meiden vreemdgegaan. Hij deed altijd net alsof hij geen relatie had en omdat er op Instagram ook niets over terug te vinden is, werd dit ook geloofd”, schreef Juicechannel op Instagram.

Sindsdien blijft het kanaal maar verhalen ontvangen over de zoon van Frans. “Zo ook het verhaal dat we in de volgende story’s gaan delen. Het is bizar.”

Frans jr. had met een meisje afgesproken om op date te gaan, alleen kreeg dit een hele andere wending… Toen het zo ver was hoorde het meisje namelijk niks meer, ze stuurde hem toen een berichtje en kreeg een vaag antwoord terug. Het zou een bericht zijn afkomstig van Mariska, de moeder van Frans. In het bericht stond dat Frans een ongeluk heeft gehad en hij eerst even van de schrik moet bekomen. Ook zou het ventje zich heel erg hebben verheugd op de date. “Hij had er heel veel zin in dus ik denk dat jullie vast wel een andere dag kunnen plannen nadat Frans helemaal hersteld is natuurlijk.”

Frans Bauer jr. niet zo trouw als zijn vader

Maar volgens het kanaal was het helemaal niet Mariska die het bericht had geschreven, het bleek Frans zelf te zijn. “Later gaf Frans aan dat hij was aangereden en stuurde een foto van zichzelf in het ziekenhuis. Achteraf bleek dus dat deze foto van een eerdere operatie is.”

Frans jr. zou de ziekenhuis-foto hebben gestuurd in de hoop dat zijn date het zou geloven. “Maar dat deed ze niet”, vervolgt het kanaal. Een vriendin van haar stuurde vervolgens Jan, de jongere broer van Frans jr., een bericht. “En die wist natuurlijk van niets.” Zo viel het vreemdgangertje mooi door de mand. Hij vroeg zich wel nog af waarom de vriendin van het meisje zijn broertje een bericht had gestuurd.

41 reacties

pOtgeranium

Franske is een goedzak, dus dat heeft hij in elk geval niet van zijn vader.

Tikkertje sterre

Als dat alles is. Jan en Dennis zijn erger

Nepo-babies zijn slecht nieuws

Ze heeft gelijk.
Tijd voor actie.
De onderste steen boven

Dit schandaal krijgt nog een staartje.
Kijk maar naar die kneusjes van Dries Roelvink.
Opgegroeid voor galg en rad.
Eerst kleine criminaliteit.
Daarna diefstalletjes.
Strafblad.
Auto”s in elkaar gereden.
Foute vrienden.
Drugs problematiek.
En nu dus de heilloze weg van de islam, het Geloof van de Vrede gekozen.
De volgende stap wordt een aanslag met explosieven of een schietpartij met doden en gewonden.
En dat allemaal omdat ze zich onaantastbaar wanen.
Stop de terreur van de nepo-babies.

Mariska Bouwer

Kan me niks schelen. Ik bestel een lekkere portie sjinees vanavond

Fifi anal

Ik ken die kop van het frikadellen bos is een nemen

Theo de Grote (28cm)

Te koop aangeboden: twee kaarten voor het EK rp voetbal feest voor 125 euro inclusief verzendkosten. Of de kaarten apart is 75 euro ook inclusief de verzendkosten. Helaas kan ik niet komen omdat a.s vrijdag mijn zaak voorkomt bij de officier van justitie ivm meerdere vrouwen zwanger maken die dat achteraf niet wilde. Het gillen, tegenstribbelen en om hulp roepen dacht dat bij het spel hoorde. Heb je interesse voor de kaartjes of wil je zwanger worden laat het weten via de reacties.

Charley luske

@Theo de Grote,
Lekker man !
Ik hoop dat je ze hard aπaal hebt geπeukt ook !

Theo de Grote (28cm)

@Charley luske, jazeker toen ik klaar was zaten er op enkelen gaten eelt.

P L I E N

Nou meen ik me eigen bij mezelf te herinneren dat het grandioze Rodelpraat E•K•feest in Utrecht een ode werd genoemd aan bier, hamburgers en ander v r e e t v o e r.

P L I E N

komen er ook k@nker n3ggerts, want dan kom ik niet !!!!!!!!

P L I E N

Maar..
Nou krijg ik aanstonds de indruk dat de zuipende partijen zich hebben teruggetrokken / ofwel zich nooit van te voren hebben aangemeld want omdat inmiddels dus zoals ik zelf zie de meters bier met kortingen tot 40% worden weggeven voor prijzen waarvoor je nog steeds twee blauwe kratten ijskoude verse Baveriaantjes in je koelcel thuis hebt staan is ook de v r e t e r ij e op dit ‘feestje” inmiddels niet meer dan een hoopje gebakken lucht van rundvlees burgers, krokante bacon, knapperige uienringen en romige cheddarkaas op een zacht versgebakken bolletje met sesamzaadjes erbovenop.

P L I E N

Neen.
Tweemaal.
Driewerf Neen.
Alleen de maagzuur bitterballen van de Sligro en die gore emmer met mosterd is gebleven.
Dat was niet de deal
.

P L I E N

waar zijn ze?
Zeg het me.
Waar is de droge worst en de kaasblokjes?

P L I E N

Heb je hier een uitgelezen kans om je te laten sponsoren door Duyvis noorjes of Versteegen worst of een goede kaasboer uit Glanerbrug om zeep geholpen.

P L I E N

Commercieel denken is niet moeilijk, je moet het alleen wél eventjes doen
.
En zeg nou dan toch zelf tegen je eigen:
“”Welke weldenkende medelander komt voor een paar glazen te duur bier en slecht gelukte bitterballen nog uit zn leren bankstel omhoog om tussen zes of zeven viezige gefrustreerde reaguurders in een bijkans leeg hok naar de aftrap van een kansloos voetbalspelletje te kijken?””
.

P L I E N

.
Het gaat hier nb de hele dag over de strapatsen van drie aπaal gefixeerde uitkeringstrekkers die wonen onder begeleiding, en verder over Rachel, Marco B en de andere Childmolesters en Jade Anna – wat waarschijnlijk een prive projectje is van Jan Himself.
Dusss …

Toetsenbordriddertje met verbale kots aangaande πegers en soewarten wat hem/haar/het niet aanstaat en van enige fatsoenlijke correctie is hier geen sprake.
.
Dat kan echt beter Dennis en Jan

.
Succes met je website.
Blijf vooral geld doneren als het je niet interesseert, ik ga een vers kratje Baveriaantjes ontkurken en in een recordtempo soldaat maken.
Die is over een uurtje O-P-P-E-R-D-E-P-O-P
PROOST allemaal

Johan van der Franekerveer

Hahaha Plien.
Spijkert ze op zn kop.
Je hebt helemaal gelijk
Proost.

Een fan

@Plien, mag ik tot u reageren dat dit feest nu al wordt vergeleken met ik noem u maar “Woodstock ’25”, “Berlin dance fest” en het negen dagen durende hardhouse event in Tokyo “youngpyong ’25”. Dat er over honderd jaar nog steeds met diep respect over dit ek feest wordt gesproken is geen bluf maar een feit. Dat na zondag het hele festival geschiedenis is herschreven en dat alles wat er na komt maar een slap aftreksel is lijkt me duidelijk. Dat er vanaf volgend week een nieuwe jaartelling “zoveel jaar voor het EK feest” of “12 jaar na het ek feest” dus graag iets meer respect aub.

Tom Hivman

Ik ben ge-catfished door iemand die zich voordeed als Mariska Bauer…

Renate Bruinband

Ik heb me nog vorige week aπaal laten uitwonen door die die gozer voor een pakje peuken en twee blikjes Red Bull

P L I E N

En mijn geaardheid heeft hier niets mee te maken.

Chantal

Ik vind het altijd heerlijk hoor aπaal ,maar laatst ,na 3 dagen als ik een ruft liet kwam er nog pap mee uit mijn bruine Arie *

Kale Kees

Ik heb vorige week nog een mokkel zo lang aπaal vol gejakerd dat haar ontlasting er uit zag als meeuwen stroπt

Johan

En als ik het woord πeger wilt zeggen mag dat gewoon, ik als superieure blanken mag dat @penvolk gewoon πeger noemen, je noemt toch een paard, een paard

Vieze Joopie

Die moeder is ook zeer geschikt voor aπale penetratie.

de man van verderop uit je straat

Ik wil die dikke PLIEN wel op het podium zien als ze er niet doorzakt , het is net Martha uit baby reindeer

Dr Gommie

P L I E N voor de 1800e keer , als het je niet bevalt hier dan zout je toch een t*fuseind op . Drammerige eenzame jankmuil

Schwanz Dauer

Zur Strafe werde ich das verdammte Kind in den Arsch ficken !

Official Peter G

Net onze mark die kan ook niet van de vrouwkes afblijven

Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Zag een paar dagen geleden nog een video voorbijkomen, die ik nu niet meer kan vinden. Hierin had een fan je iets gegeven, met of je dat wou signeren. Je vroeg toen helemaal waar ze dat precies wou hebben.

Leuk hoor.

Groetjes van je internetdate

Maaike Ouwe Stinkboter

Dit zaakje stinkt als een Poolse ruft (op basis van uien, knoflook en 7 weken gerijpte kool).

Kul de behanger

Ik heb best duur behangpapier gekocht , het heeft hier verder niks mee te maken maar ik denk ik laat het jullie toch even weten.

Floris Wyers

Jan en Dennis, ik krijg nog geld van jullie voor het afgelaste EK feest!

Mike

Ik ben nu al 4 dagen geleden abonnee geworden van roddelpraat maar ik heb NOGSTEEDS geen extra uitzendingen ontvangen in mijn doosje, ondanks ik meerdere malen heb gezegd deze op te sturen. Ik ben nog nooit in mijn leven zo behandeld.

Het Plien van de Hemelse Vrede

Ik zou graag een bedrag van € 250,– willen ontvangen van Roddelpraat, gewoon zomaar, als gebaar van goede wil.

Ali B

Graag zoek ik nog drie vrouwen die graag verk@cht willen worden tijdens de hoorzitting van mijn zaak. Zodat ik kan laten zien aan de rechter en juryleden dat ik echt goed ben met vrouwen naaien.

De πegerroeper

πeeeeggggeeeeeer

Donker gekleurde eskimo

Kan er iets worden gedaan aan de commands in het Koen van Heest artikel ? Dat gaat daar echt te furrr

Jimmy Saville

Ik heb een triest leven, maar ik hoef me gelukkig niet bezig te houden met de liefdesperikelen van een stel pubers. En dat voelt dan wel weer goed.

Pjotr

Ze zeggen eerlijkheid duurt het langst. Maar dat is onzin. Leugenaars sterven hun tweede dood in het meer van vuur en zwavel, waar zij zullen branden voor altijd. Dat is niet heel erg lang. Dat is oneindig. Langer kan niet, dus het langst.

Krijn Klein

topper heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey