Entertainment

Manager Dries Roelvink maakt nare opmerking overlijden vader Rachel Hazes: ‘Ook ruzie mee?’

De manager van Dries Roelvink is niet erg meelevend. Hij maakt best een gekke opmerking over het overlijden van de vader van Rachel Hazes, of dit aan Rachel of hemzelf ligt, is ook de vraag.

Manager Dries Roelvink maakt nare opmerking overlijden vader Rachel Hazes: ‘Ook ruzie mee?’

Rachel Hazes gaat door een hele vervelende tijd, haar vader is gisteren plotseling overleden. “Gek hè pap, bijna iedere dag spreken wij elkaar, hebben wij vaak de grootste lol en plots krijg ik een dag later ineens een telefoontje dat het heel slecht met je gaat”, schreef Rachel gisteren op haar Instagram. “Binnen enkele uren ben je toch heel onverwachts overleden. Hoe onwerkelijk is het om ook jou nu zomaar te moeten missen.”

View post on Instagram
 

Dat is heel vervelend nieuws voor Rachel, dat gun je natuurlijk helemaal niemand. Veel mensen leven – ondanks alle haat – mee met Rachel. Zelfs RTL Boulevard schreef hierover. Je verwacht dus eigenlijk niet dat hier nare, negatieve berichten over zullen verschijnen, maar toch is niet iedereen even meelevend. “Onder het bericht van RTL Boulevard is het respect soms ver te zoeken”, schrijft juicekanaal RealityFBI op Instagram. “Zo ook bij de manager van Dries Roelvink.”

Manager Frank Wisse vond het overlijden van de vader van Rachel een gelegen moment om een grap te maken over de ruzies die er in de familie Hazes spelen. Niet echt het juiste moment natuurlijk, dat zag hij even later zelf ook in. “Waarschijnlijk ook ruzie met hem”, reageerde hij onder het bericht van RTL Boulevard. Inmiddels is de reactie verwijderd. Of hij een toevallig een probleem heeft met Rachel waardoor hij zo’n gekke reactie schrijft, dat is niet duidelijk.

Personeel loopt weg

Het zit Rachel de afgelopen tijd helemaal niet mee, ook loopt het niet lekker in haar brasserietje, het personeel loopt namelijk weg. Volgens de geruchten die om die tent heen gaan, zou de kok overspannen, met stoom in zijn oren zijn vertrokken. Hij zou niet meer tegen de hoge werkdruk kunnen en er helemaal klaar mee zijn geweest om voortdurend afgekat te worden.

16 reacties

Fred kroket

Zijn dochter is al gecremeerd .

Natje

Elk lid wat overlijdt van de familie Hazes is mooi meegenomen.

heilig b00ntje

Dat weten we dan ook weer, hoe diep kan een mens zinken. Rachel is misschien geen heilige, maar ik wens haar wel veel sterkte.

De kaasboer

Ik ben fan van Dries, maar zijn zonen kunnen daarentegen de typhus krijgen.

Theo de Grote (28cm)

Geef me drie kwartier met mevrouw Hazes, ik zal haar zo ongelooflijk hard en bruut nemen van achteren dat ze voor de rest van haar leven. doodsbang is voor mannen, donkere ruimtes en wasmachines.

Rouwcentrum de "natte spleet"

Gecondoleerd, een verlies van je dierbare is verschrikkelijk en de pijn en leegte is onmeetbaar. Een goede aπale penetratie kan het leed vaak wel verzachten en de leegte in je lichaam opvullen. Tevens is de lading warme mannenpap in je twaalfvingerige darm een manier om over het verlies heel te komen. Zeker in het begin is zes keer per dag wel de norm dat kan geleidelijk worden afgebouwd.

Oma Nolle

Kijk dit maakt de dag een stuk vrolijker, een dode Hazes is een goede Hazes,. Zo en nu weer een bericht over Jade aπaal graag

Andre Hazes jr.

Me moeder is een HOOOOEEEEEER

Paffie

Rachel heeft een stem alsof ze in een death metal band grunt, wandelende crematorium!

Vieze Joopie

Zoals in eerdere reacties is te lezen moet inderdaad mejuffrouw Hazes op een beestachtige manier aπal (mis)bruikt worden.

Oma

Haar vader vond het maar al te best, toen ze zo jong (lees minderjarig) aan Andre sr gevoerd werd ….. Geldwolven

Floris Wyers

Wat rouwcentrum de natte spleet aanbied klinkt goed. Kunnen jullie me vast opbaren???

Rouwcentrum de "natte spleet"

@Floris Wyers, dat is mogelijk, wij bieden ook deze diensten aan de overledenen. maar dan wordt u wel over twee legen kratten chocomel gelegd in de koelcel en er staat een keurkaarsje naast.

Hendrik jan de jodel man

Rouwcentrum de “natte spleet” , mag ik dan komen jodelen.

Rouwcentrum de "natte spleet

@Hendrik jan de jodel man. Uiteraard mag u gaan jodelen als u tijdens de daad in het ontzielde lichaam klaarkomt. Let wel, vrouwen hebben een ander uurtarief.

Natnek

Waardeloze vader die zijn minderjarige dochter uitventte aan een sm€rige d|kke pad.