Entertainment

Flinke reputatieschade voor Natacha Harlequin: ‘Gênante vertoning’

Of het Natacha Harlequin allemaal waard is geweest, dat is de vraag. Ze heeft flinke reputatieschade opgelopen nadat ze het voor Ali B opnam.

‘Gênante vertoning’

Het zorgt voor veel vraagtekens. De vaste deskundige van Shownieuws, Natacha Harlequin, neemt het telkens op voor Ali B. Ze is tegenwoordig zijn ‘media-advocaat’, wat inhoudt dat ze een soort veredelde pr-vrouw is geworden. In de podcast De Communicado’s zegt mediacriticus Victor Vlam dat hij het een ‘gênante vertoning’ vindt. “Het voelt alsof je eigenlijk een soort van stoeltje koopt in Shownieuws om jouw geluid vervolgens te laten horen daar.”

16 reacties

Spekpeter

Ze heeft aangetoond dat ze niets begrijpt van beroepsethiek / gedragsregels voor de advocatuur ; daarnaast is het ‘n blamage als je zo’n ellendeling representeert en verdedigt …

Aal

Dit soort volk, daar win je geen oorlog mee. Vecht je ook geen oorlog voor. Een betere weeld bigint met een flinke paddestoel op de Randstad. Bewijs me mijn ongelijk.

Niet de echte Angela de Jong

Zodra je bij Talpa onder contract komt, is je reputatie al naar de maan. En zeker als je bij Shownieuws de strapatsen van Hazes en de hondjes van Gordon moet becommentarieren.

Dus veel reputatie was er al niet meer.

Frietboer

Het is friet en geen patat

perfect pitch

Dit krijg je als je verschillende tonen gaat mixen. Zo’n pienter wijf moet beter weten.

Martin Blaakman

Zo zie je maar hoe dom deze Soe-soe-soe-swarte vrouw eigenlijk is. Zit er alleen maar bij voor het kleurtje.

Kale Kees

Dat πegerinnetje wil ik best even aπal bevredigen, even wat warme mannenpap in haar twaalfvingerige darm duwen

Nick

K.u.t racist,oprotten met dat wijf !!
Vieze blanke hater !!

Natte scheet

Ze dacht weer even te kunnen profiteren van haar kleurtje .

Ali Bi

Dit is echt mijn troetel ne9erinnetje.
Wat een knappe dame!

Soewarte

Volgens mij stinkt zij ontzettend beneden.
Vies wijf blehh..

Dirk Hansengraaf

Ali B is maar een klein onderdeel van het probleem.
Alleen al het feit dat er in elke stad in Nederland complete stadswijken (met dus tienduizenden bewoners en tienduizenden woningen) vrijwel volledig geïslamiseerd zijn, bewijst al hoe absurd groot de druk is van immigranten op het Nederlandse woningbestand.
Laten we vooral dáár eens naar kijken, in plaats van Ali B overal de schuld van te geven.

Al lang geleden hadden er harde maatregelen genomen moeten worden om de massa-immigratie naar Nederland zo onaantrekkelijk mogelijk te maken. In plaats daarvan heeft dit land, daartoe vooral aangezet door linkse Derde Wereld-knuffelaars met een Novib-kalender op de koelkast, voor Sinterklaas gespeeld.
Die honderdduizenden immigranten zijn maar om één reden hier naartoe gekomen, om niet te zeggen ‘gelokt’: er viel hier van alles te halen & te profiteren. En in plaats van het geduld op te brengen om te wachten op de 72 maagden in het Paradijs na het overlijden, wilden ze liever het paradijs hier & nu, op “dat kleine stukje aarde” aan de Noordzee. En dan worden het verkrachters. Dat is toch logisch.

Massa-immigratie is de enige reden van de huidige problematiek.

Rico Cheloque

Had dit wijf dan überhaupt aan reputatie?

Marco B

Heeft iemand haar telefoonnummer? Ik vraag dit voor een vriend.

Pascale

Laat Ali B met rust en laat ook Natascha Harlequin en Bart Swier met rust jullie doen net alsof dat hij een zware top crimineel /moordenaar of verkrachter ach stel je toch niet eens aan Ellen ten Damme en Birgit Schuurman en je zus Katja Schuurman moet helemaal zich niet mee bemoeien

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR