Zit Tino Martin dus tóch aan de coke?

Tino Martino ook weer naar de getver

Colombiaans marcheerpoeder en BN’ers met een “gouden” keeltje gaan in Nederland hand in hand, zo blijkt keer op keer. Van Vader Abraham tot Gordon, allemaal steken ze het sleutelpuntje weleens in de Van Velzen-envelopjes. Maar toch niet ons Tino?

Jazeker, ook Tinootje houdt van een gepoedert neusje. In RTL Boulevard beweerde topanalist Rob Goossens dat Tino Martins optreden op Bevrijdingsdag zo waardeloos klonk vanwege te veel coke en champagne. De zanger zegt zelf dat ie nog steeds last heeft van de naweeën van corona.

Goossens trok in eerset instantie de keutel in en kwam, mogelijk onder dwang van de RTL-redactie, met een rectificatie: “Dit is een gevoelig onderwerp natuurlijk en dat zijn dingen die je alleen moet zeggen als je het hard kunt maken. Dat kan ik niet, dus ik had het gewoon niet moeten zeggen.”

Opmerkelijk is dat Goossens in de Telegraaf opnieuw een boekje open doet over de vermeende snuifperikelen van de zwaarlijvige zanger. “Ik heb vandaag met iemand gesproken die vertelde dat hij jaren geleden in Brabant op een bruiloft was, op zo’n feestlocatie, en daar heeft de geluidsman tegen mensen die wilden weten wat er met Tino aan de hand was gezegd dat hij wel vaker voor een optreden cocaïne gebruikt.”

Duidelijk dus. Tino is een gebruiker, zonder de suiker. Next.

Tino Martin in het nieuws