Tino Martin volgens RTL Boulevard doorgesnoven

Het is nogal wat, iemand van drugsgebruik beschuldigen. Daar zouden wij onze vingers nooit aan branden, zowel Rob Goossens van RTL Boulevard. De man met de natte handjes, want dat heeft hij, zei dat Tino Martin zo waardeloos zong vanwege te veel coke en champagne. Zo zo, pittige uitspraak. De zanger zegt zelf dat ie nog steeds last heeft van de naweeën van corona.

“Ik wist niet wat ik zag, jongens. Hij zal daar lam zijn geweest en ik weet niet wat hij verder nog…” Nou nou, die Goossens gaat helemaal los. “Ik vind het gewoon echt niet kunnen. Hij was dus Ambassadeur van de Vrijheid, hè? We hebben gisteren gezien dat hij met Natascha van Weezel door Westerbork loopt en de volgende dag denk je: kom, nog een lijntje erbij, waar is de champagne?”

Wij van Roddelpraat distantiëren ons volledig van deze uitspraken. Iemand is pas schuldig als hij zijn onschuld niet heeft bewezen, of zoiets. Overigens zitten Gordon, Patty en Wendy wel aan de snuif natuurlijk.

[vplayer id=3331]

Tino biedt zijn excuses aan voor dat vals gekraai van hem. Geen Colombiaans poeder, maar een Chinees virus. Nou, het zal wel.

9 reacties op “Tino Martin volgens RTL Boulevard doorgesnoven

 1. Jellinek & AA zegt:

  Niks nieuws onder de zon, dat is hij al jaren en al jaren klagen mensen erover dat ze zich genaaid voelen als ze naar een optreden van hem gaan. Kneitervals, bezopen, doorgesnoven, niet op komen dagen of alleen 2 nummers zingen, DAT is TINO!
  En alsnog blijven ze die volgedouwde LOSER vragen en hem een podium geven, ongelooflijk toch?! Maar ook DAT is TYPISCH NEDERLAND! Nontalenten en tuig van de richel is wat de klok slaat in medialand. ZUM KOTZEN!

  0
  0
 2. Ronnie Ruis zegt:

  Wel apart dat je niet van te voren een sound check doet, paar dagen voor optreden en voor het optreden. Dan had men nog zo een andere zanger van stal kunnen halen. En was ie niet zo afgegaan.

  0
  0
 3. Pingback: Zit Tino Martin dus tóch aan de coke? - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.