ZIEN: Linda de Mol in tranen op tv

Linda-de-Mol-Miljoenenjacht

Gisteravond was te zien hoe Linda de Mol in tranen op tv verscheen. Voor het eerst in maanden tijd was ze weer op de buis met Miljoenenjacht. Waar is Jeroen Rietbergen in de tussentijd gebleven?

Linda de Mol zat een tijdje ondergedoken van alle televisie en media om de klappen te verwerken rondom The Voice of Holland en haar ex-partner die hier een bijzonder aandeel in had. Hij was niet zomaar een doorsnee regelmatige vreemdganger, natuurlijk…

Een hele tijd werd er gespeculeerd of de twee weer samen waren. Linda heeft zelf verklaard absoluut geen relatie met vieze Jeroentje te hebben. En de laatste tijd wordt de auto van Jeroen ook elke keer bij zijn ouders voor de deur in Vlissingen gespot. Hij zou ribben hebben gekneusd nadat hij van de fiets is gevallen. Zijn ouders geven hem een warm bad en verzorgen hem tot in de puntjes. Of hij daarna weer naar Lin gaat, zal de tijd moeten uitwijzen. Onder in het artikel zie je een foto van het huis.

Op de Instagram-pagina van SBS6 is te zien hoe Linda haar emotionele entree maakte bij Miljoenenjacht gisteravond. Het publiek geeft haar in ieder geval wel een warm onthaal.

Schermafbeelding 2022 09 05 om 11.02.51
ZIEN: Linda de Mol in tranen op tv 3