ZIEN: Linda de Mol in tranen op tv

Gisteravond was te zien hoe Linda de Mol in tranen op tv verscheen. Voor het eerst in maanden tijd was ze weer op de buis met Miljoenenjacht. Waar is Jeroen Rietbergen in de tussentijd gebleven?

Linda de Mol zat een tijdje ondergedoken van alle televisie en media om de klappen te verwerken rondom The Voice of Holland en haar ex-partner die hier een bijzonder aandeel in had. Hij was niet zomaar een doorsnee regelmatige vreemdganger, natuurlijk…

Een hele tijd werd er gespeculeerd of de twee weer samen waren. Linda heeft zelf verklaard absoluut geen relatie met vieze Jeroentje te hebben. En de laatste tijd wordt de auto van Jeroen ook elke keer bij zijn ouders voor de deur in Vlissingen gespot. Hij zou ribben hebben gekneusd nadat hij van de fiets is gevallen. Zijn ouders geven hem een warm bad en verzorgen hem tot in de puntjes. Of hij daarna weer naar Lin gaat, zal de tijd moeten uitwijzen. Onder in het artikel zie je een foto van het huis.

Op de Instagram-pagina van SBS6 is te zien hoe Linda haar emotionele entree maakte bij Miljoenenjacht gisteravond. Het publiek geeft haar in ieder geval wel een warm onthaal.

16 reacties op “ZIEN: Linda de Mol in tranen op tv

 1. Anti Alles zegt:

  Dit is dus het niveau in Nederland. Dit schijnheilige mokkel een applaus geven. Natuurlijk heb je sowieso al geen leven als je daar gaat zitten en naar die politiek correcte bek van de Mol gaat kijken met haar ge-acteerde emoties. WALGELIJKE familie!

  32
  1
 2. Floris Weyers zegt:

  We zitten hier wel om Jan te lachen maar hij heeft het best voor elkaar. Eigen baas, elke dag ladderzat, niet hoeven werken maar leven en op vakantie van donaties, geile dm’s sturen etc.

  8
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.