Linda de Mol verschijnt vandaag weer op tv

Het is maandenlang stil geweest rondom de grootse zuster van onze vriend John de Mol. Al sinds januari hebben haar werkzaamheden op de buis stilgelegen, maar Linda de Mol verschijnt vandaag weer op tv.

Al acht maanden is Linda alleen te zien geweest in herhalingen van Diepe Gronden. Anders dan dat is de blondine niet meer bovengronds geweest. Vanavond komt daar verandering in. Linda de Mol verschijnt vandaag weer op tv. De eerste aflevering van Miljoenenjacht komt op de buis.

En niet alleen haar werkzaamheden voor de televisie had ze aan de kant geschoven, ook op de cover van haar eigen blad verscheen ze lange tijd niet. Dat alles had te maken met het feit dat haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen betrokken was bij verschillende seksuele ‘relaties’ bij The Voice of Holland. Ze ging uit elkaar met Jeroen en besloot zich een tijd nergens te vertonen.

Tot vanavond dus. Zelf zegt Linda hierover: “heerlijk om weer in de studio te staan.” Lekker hoor, meid! Langzamerhand komen de molletjes weer uit de grond gekropen. Zo is ook Johnny de Mol snel op televisie met het nieuwe programma Restaurant Misverstand.

26 reacties op “Linda de Mol verschijnt vandaag weer op tv

 1. DasWarEinmal zegt:

  Het momentum voor De Molletjes is definitief weg. De formats zijn sleets, lineaire tv is sowieso op zijn retour en heel belangrijk, het imago van De Molletjes ligt aan gort. De band blijft doorspelen maar de Titantic zinkt.

  17
  2
  • Brood zegt:

   Linda is helemaal niet gestopt met de relatie met Jeroen. Heeft al vaker op internet gestaan met foto’s en al dat Jeroen haast elke dag te vinden is bij het huis van Linda. Mocht je uit elkaar zijn heb je daar niets te zoeken.

   5
   0
   • Linda1993 zegt:

    Heb nеt sеху оndегgоed gекосht.
    Wil jе hеt zien? Bеzoeк de sitе — 𝗹𝗼𝘃𝗲𝗿𝘀.𝘁𝘂𝗺𝘀𝘂𝗻.𝗰𝗼𝗺

    0
    2
 2. Jan Roos zegt:

  Gvd net wakker, kater waar je U tegen zegt. Lege blikjes en peuken bezaaid op de vloer en op tafel een boze brief van Joyce. Zo kan het niet langer, ze is met de kids naar haar ouders. F*ck it, eerst even m’n kater wegspoelen.

  5
  1
 3. Hugo de j. zegt:

  Linda is helemaal loco,die wou de de coke van mijn anus snuiven,nou dat heeft ze geweten ook,puntje sos op mijn anjer,ze wil die snuif nemen, pprrrr💨 dikke poeder scheet 💨💩

  3
  2
 4. Student anatoom-,patholoog, Zeldenrust jr. zegt:

  Lin, kom gauw bij mij , heb nog een veenlijk nodig. Ik behandel je met respect en de rest gaat de verbrandingsoven in liefje.

  0
  0
 5. Jeanette en Denise zegt:

  Al heeft de mol een miljard of wat. In mijn gazon geen mollengat. Lege flessen van de Gall en Gall gecombineerd met hun neus tergende geuren en één mollenval. Voor bovengronds een kat of wat.
  De strijd is aan. Wij zijn die mollen zat.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.