Entertainment

Zangeres S10 over Eurovisie Songfestival: ‘Over grenzen heen gegaan’

Zangeres Stien de Hollander, beter bekend als S10, doet een boekje open over het Eurovisie Songfestival, het schijnt daar toch niet zo gezellig te zijn als dat het lijkt.

Sfeer achter de schermen van het Eurovisie Songfestival

Stien de Hollander, bekend als S10, vertegenwoordigde in 2022 Nederland het Eurovisie Songfestival. Nu ze ziet hoe bekend Joost Klein, in tegenstelling tot haar is geworden, besluit ze toch maar een boekje open te doen over het festival. Positief over het Songfestival is deze meid niet te spreken, maar het is natuurlijk ook een beetje aandachttrekkerij, want als het allemaal zo erg was geweest, dan was dat natuurlijk wel eerder naar buiten gekomen.

In een video onthult de blonde zangeres dat ze de sfeer achter de schermen van het Songfestival ‘echt heel heftig’ vond en dat haar persoonlijke grenzen niet werden gerespecteerd. Tegenwoordig wordt er natuurlijk ook wel echt om alles gejankt.

Zangeres S10 over Eurovisie Songfestival: ‘Over grenzen heen gegaan’

S10 wilt niet ondankbaar overkomen, dus ze zegt niet dat ze het daar niet naar haar zin heeft gehad, maar ze heeft wel wat momenten als ‘onprettig’ ervaren. “Het Songfestival is wel gewoon echt heel heftig. Mensen willen constant iets van je, iedereen trekt aan je. Dat heeft bij mij in ieder geval wel zijn tol geëist. Ja, dat was wel heftig voor mij”, zegt die griet.

Het zangeresje weet het zelf ook allemaal niet zo goed, als haar eerst word gevraagd of haar grenzen werden gerespecteerd, antwoordde ze daar niet op “Want ik wilde er ook aan meedoen en ik wilde ook presteren.” Maar later vult ze haar antwoord toch wel weer aan. “Maar er zijn wel veel mensen over mijn grens heen gegaan, vooral in die backstage, waar het eigenlijk niet echt een prettige omgeving is voor artiesten.” Eén van de voorbeelden die S10 geeft, is het filmen van artiesten tijdens kwetsbare momenten, waarvan S10 het ‘prettig’ zou vinden als dat anders wordt.

Watch on YouTube

Ze is in ieder geval niet de enige, meerdere artiesten zouden de sfeer achter de schermen niet fijn hebben gevonden. De gitarist uit Noorwegen zou zelfs hebben getwijfeld om zich terug te trekken voor de finale. De AVROTROS heeft inmiddels namens Joost Klein, een melding gemaakt bij de organisatie vanwege een onveilige sfeer.

10 reacties

Joost de Vries

Dat gekrijs van S10 hebben wij ook als onprettig ervaren.

Kale Kees

Deze is zeer geschikt voor aπale penetratie

Arie bruin*

Ja maar jij ging ook te ver(tikaal) s10 !

Tyltyl-school-leerling

S-10 neem ik serieus, zij is een * helemaal op mijn nivO.

Only.Fans

Hey Stien,laat ons je schaamlellen zien !

Theo de Grote (28cm)

Ik zal S10 helemaal dubbel vouwen in bed, elk gat dat haar lichaam heeft zal langdurig en intens worden (mis) bruikt inclusief haar neusgaten. De spetters p0ep zullen tot twee meter hoog op de muur zitten zo gewelddadig hard zal ze aπal worden uitgewoond. Ze zal weken wijdbeens door het leven gaan en zal langere tijd veel pijn ervaren bij het lopen, niezen en als ze zit te bouten. En een rubbertje gebruik ik niet, want dat vind mevrouw slecht voor het milieu. En mocht ze tijdens de daad bezwijken dan gaan ik nog een uurtje door.

Aal

Dacht dat het maar ging tot S5.

Freddy

Lessons learned: nooit meer deelnemers met een DSM-V diagnose naar het songfestival sturen.

Natnek

Hup, snijden meid.

bram bakker groot ego

gewoon wel goed als het goed gaat met het gestoorde persoontje , zolang het egootje maar klein blijft is het goed