Entertainment

Mark Baanders en vriend uit elkaar: ‘Wilde graag een gezinnetje’

mark baanders vriend uit elkaar

Vervelend nieuws voor Mark Baanders. Hij was samen met zijn toenmalig partner, Boaz, druk met een documentaire, maar helaas is de relatie nu stuk gelopen.

Baanders wil een baby

Mark Baanders had eigenlijk alles voor elkaar, hij had een partner en een eigen programma, Slijptol had eigenlijk niks te klagen. Toch valt het nu toch voor een deel in duigen, hij en zijn vriend zijn namelijk uit elkaar.

De twee hadden ook een kinderwens en werkte zelfs aan een documentaire, het is dus wel heel opvallend dat de relatie op dit moment dan voorbij is. De opnames zijn namelijk nog niet afgerond.

In zijn documentaire ‘Baanders wil een baby’, onderzoekt hij de mogelijkheden om als homo man een gezin te stichten. Mark vertelde aan De Telegraaf wat je van de serie kan verwachten. “Ik laat in de serie zien hoe mijn vrienden omgaan met mijn seksualiteit en babywens, en hoe dat ook ooit voor onbegrip zorgt. Ik word weleens uitgelachen omdat ik nu al over kinderen nadenk, terwijl het proces om kinderen te krijgen voor mij heel lang duurt.”

Mark Baanders en vriend uit elkaar: ‘Wilde graag een gezinnetje’

Maar helaas is hij ondanks dit programma helemaal niks opgeschoten, uiteindelijk heeft het ook helemaal geen zin gehad, want na twee jaar is de relatie van Mark en Boaz stuk gelopen… Wat de reden voor de breuk is, dat wil Mark niet zeggen. Daar zijn wij nu natuurlijk heel benieuwd naar.

“Tot voor kort had ik het liefste met mijn ex-vriend Boaz een gezinnetje willen stichten, maar onze relatie is onlangs stukgelopen. Dit foutje in de sterren was helaas niet te voorzien toen ik voorstelde om over onze kinderwens een documentaire te maken.” Liet hij zich uit over de situatie.

Meneer is wel vaker op de televisie te zien, niet gek natuurlijk. Mark deed afgelopen seizoen mee met Expeditie Robinson en is vanaf vanavond elke woensdag te zien in Het Perfecte Plaatje.

20 reacties

Wim Kieft

H0m0’s kunnen geen kinderen maken, dat is biologisch zo. Het eenige wat ze hebben na de daad is dat alles onder de stront zit.

Johan

Ze kennen alleen maar stront aan de snikkel meer niet. kids komen er niet. Dat bepaald de natuur niet die de mens.

Theo de Grote (28cm)

De aπus van een man is niet door de heer bedacht om er een jodocus in te duwen.

Kale Kees

Hoe meer heumeus hoe beter, des te meer vagina’s voor ons gezonde mannen.

Lammert grofsmid

Nieuwe man voor Sterre, of Dennis ?

Natje

Bah.. vieze gasten, de hele dag liggen ze in elkaars twaalfvingerige darm te roeren.

Appie mussa dropstaaf met schaamhaar erop

Jammer, vind het een topgozer en gun hem het beste. Ps ik denk dat een kind beter kan opgroeien met twee vaders dan twee moeders.

Floris W.

Mark, geweldig nieuws! Kun je nu eindelijk op mijn aanbod in gaan om te gaan friemelen? Kan ergens in Oud-Zuid of bij een HOP als je dat liever hebt? Je kunt mij herkennen aan mijn Biro (met PureLuxe wrap.)

Wanda de Jong

Het eenige waar dit gasten de hele dag aan denken zijn kaalgeschoren snikkels.

arie de beuker

was deze gast van potenstein

Vieze Joopie

Ze zijn bijna net zo erg als πegers

Boer Harm

Kunnen we eindelijk samen Brommers Kieken Markie

Arie

Waarom hebben h0m0’s een grote piemel ?
Omdat ze goed worden bemest..

Boaz

Dat is zijn eigen schuld hij moest en zou eentje uit China adopteren terwijl ik liever richting Afrika keek

En na dat ik zijn mond vol geblaft had was het geen slijptol maar slijmtol

Don van Ad

Yooo bando van battymovies, keertje samenwerken voor de roemruchte internettelevisie?

Aal

Toch wel Kieft. Alleen niet met hun levenspartner.

Nick Schouten

Omdat hier vooral frikandellenslikkers in de commands zitten bij deze een oproep, zondag a.s. Vanaf 2 uur bij de kaaskraam van Marcel schouten is het weer kopkaas sabreren met floris in de gloryholes. Moeders en dochters zijn niet welkom maar de rest van het gezin (inclusief de bouvier of labrador) zijn van harte welkom!

Natnek

Heaumeaus moeten geen kinderen nemen, want heaumeaus zijn veelal p€d0’s.

Eddy

Wat ik hier zoal lees, hoop dat jullie zelf nooit kinderen hebben.

Bob

Wat een hoop dom simpel volk hier pppfff.