Zangcoach Mathilde Santing: “Jonge leerling haatte Marco na BBQ”

Het net begint zich steeds meer te sluiten om Marco Borsato. Nadat Roddelpraat met het verhaal kwam over zijn misdragingen bij jonge meisje komen steeds meer mensen uit de kast met hun ervaringen. Zo ook zangcoach Mathilde Santing waarvan een jonge leerling erg was geschrokken na een barbecue bij Borsato.

Op Twitter zegt zei: “Eén van mijn jonge leerlingen deed mee aan de Voice junior en ging dus naar de barbecue. Ze zei na afloop dat ze hem haatte. Toen ik onlangs de recente geruchten met haar moeder besprak, checkte zij met haar dochter en kreeg ik direct terug dat deze het meteen geloofde.”

38 reacties op “Zangcoach Mathilde Santing: “Jonge leerling haatte Marco na BBQ”

  • Leontine Ruiters zegt:

   Bij Mathilde is het kwartje pas gaan vallen na deze onthulling. En ze komt er nu mee naar buiten. En dat is goed. Daarom is het gewoon goed van Jan en Dennis om hier toch mee naar buiten te durven komen. Hopelijk gaan bij meer mensen nu het kwartje vallen, waardoor er ook meer bewijs komt. Het is te hopen dat Marco lang achter de tralies komt te zitten en er geen slachtoffers meer vallen.

   117
   18
    • Joost Schouten zegt:

     Een man die zo bekend is kan zijn lul toch niet binnen de rits houden. Klootzak. Je had alles… Een prachtige vrouw, prachtige kids.. maar je ging voor de kale jonge snee., Niet een, niet twee man o.man, wat zul jij je klote voelen. Lentesap is geen nog geen rijpe wijn, die je alles geeft… Smaak,. affectie, geluk, genot. Je pleurt alles weg voor een lentesapje. Krepeer en heb spijt…maar Leontien is nu definitief pleite..

     25
     9
   • Sandra zegt:

    Wat een hetze is dit geworden zeg… wat Dennis en Jan doen heeft weinig te maken met nieuws. Zij zijn niets meer of minder dan roddeltantes. Iedereen die ze neer kunnen sabelen is mooi meegenomen voor de kijkcijfers. Yvonne en fawry zijn even zo goed valse loeders.

    24
    24
    • Albert geinstein zegt:

     Jij houdt zo te horen ook van kindjes verkrachten, om te kotsen ben je💩. Klinkt alsof je geen Sandra heet, maar uit zo’n vies smerig landje komt waar kinderverkrachting normaal is. Smerig mormel🤮🤮🤮. Hopelijk heb jij je nooit mogen voortplanten, maar vrees t ergste voor de maatschappij.

     12
     25
     • И. Иødrøg zegt:

      Dat is wel apart. Sandra geeft een goed onderbouwde mening, één waar ik het ook wel mee eens ben. En dan is zij ineens een kinderverkrachter? Man man man, de treurigheid.

      23
      5
     • Maria zegt:

      Is er iemand van iedereen die Marco nu schuldig vindt die daar bewijs voor kan aantonen?
      Bazeer je uitspraken op feiten, niet op aannames of van horen zeggen. Het is gelijk aan het bewijs van Yvonne C ze had een foto dat Marco met een fan in een weiland lag maar helaas kon net niets zien.
      Het is zoiets als uit het cabaret programma van Harrie Jekkers. Zijn oom vertelde dat hij met een helikopter naar zijn werk ging, Harry voeg: Waar staat hij dan? Zijn oom wees en zij: Daar Harry maar je kunt hem net niet zien staan.
      Als alles waar is wat er gezegd en geschreven word komt er een gedegen onderzoek wacht daar op en geef dan je mening.

      29
      5
  • daisy zegt:

   je hebt geen idee wat een arrogante smeerlap het is, hopelijk krijg ik ooit nog mijn geld wat hij gepakt heeft met mijn nummer het is mijn nummer en hij heeft het gestolen, prima maar afrekenen? no

   14
   9
 1. Clubber Lang zegt:

  Laatst ook die Leontien in de krant om even aan te geven dat Marco niet de enige schuldige was waarom hij vreemd ging. Lag natuurlijk ook aan haar, en aan anderen. Eigenlijk aan iedereen behalve Marco, feitelijk het slachtoffer van zijn vreemdgaan.
  Ik ben benieuwd hoe ze hem hierin zal gaan verdedigen want als het waar is mag hij wat mij betreft op de brandstapel.

  Groetjes, DE Clubber Lang

  39
  3
 2. Jan Smegma zegt:

  .. ‘ Op Twitter zegt zei: ‘…
  Serieus, wordt een artikel helemaal niet meer even nagekeken of gecontroleerd? Dit doet pijn aan ogen en hoofd.

  16
  0
  • Smeerkees zegt:

   Leontien hield van bad boys en Yvonne C. had een relatie met één. Dat zal toch niet haar drijfveer zijn geweest om te stoken?. Half mediawereld je wist iets, maak je geen zorgen

   3
   1
 3. Kattekop zegt:

  Walgelijk als de geruchten zouden kloppen, heb ik geen goed woord meer voor hem over, verschrikkelijk voor die meisjes en hun familie , en ik hoop dat ze snel met de waarheid over de brug komen, zodat er niet nog meer slachtoffers kunnen vallen, heel triest dit….

  18
  3
 4. Gordon Neukinkont zegt:

  Die verhalen gaan al blijkbaar 10 jaar rond… 10 jaar!! Waarom heeft nooit iemand ingegrepen? Maar ja iedere BNer is pedooofiel, kijk maar Dennis. Die Douwt ook 15 jarige aan dus ja

  4
  25
 5. Marco B. BBQ zegt:

  Toeval of te toevallig?
  Het is een ramp om dit te moeten mee maken als jong meisje.
  Waarschijnlijk mede gegeven het feit dat je je kapot schrikt omdat je niet ‘helemaal’ kunt plaatsen wat er gebeurt. Nu dat er meerdere dames met soortgelijke verhalen komen. Tijd om voor altijd duidelijk te krijgen wat er precies is gebeurt bij die Marco B. BBQ’s.

  7
  1
 6. Buzzers zegt:

  Als dit allemaal waar is, dan is dit schandalig en vreselijk. En zijn al die mensen die ervan wisten en niets deden m.i. medeschuldig.
  Als het waar is……. Je bent pas schuldig wanneer je bent veroordeeld.

  10
  0
 7. Anne zegt:

  Als het waar is dat Marco zich vergrijpt aan een vijftien jarige dan zit hij goed fout.
  Ook al zien vele vijftien jarige er tegenwoordig uit als volwsssen vrouwen en weten ze heel goed een man te verleiden.
  Hier hoor ik niets over. Er is nog helemaal niet bekend wat er gebeurd is. En je hoort niet anders dan dat hij al veroordeeld is. Dat kan toch niet.

  6
  13
  • Zucht zegt:

   Wat een superdomme reactie… ja we zien allemaal die 14, 15 jarige meisjes lopen die hun broek zijn vergeten en een brede riem dragen.. dat ouders dat toelaten begrijp ik niet… maar we snappen bijna allemaal ook wel dat het de uitprobeerfase is en dat je DUS MET JE POTEN VAN 14 15 JARIGEN HEBT AF TE BLIJVEN. we hoeven het er dus niet over te hebben of het de schuld is van de meisjes die er graag volwassen uit willen zien. OFC.. HET ZIJN PUBERS. DIE EXPERIMENTEREN. het is niet aan volwassenen en zeker niet aan begeleiders om daar misbruik van te maken. Serieus wat een kutreactie zeg.. natuurlijk hoor je niks over hoe volwassen ze eruit kunnen zien endat ze weten hoe iemand te verleiden… Omg The voice KIDS. Lijkt me niet erg verwarrend. Stom mens

   6
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.