Ook Story duikt in Borsato-gate

En als het in de Story staat is het waar. Zo is het nou eenmaal. Het roddelblad dook in de Borsato-zaak na onze uitzending van vorige week en komt met interessante quotes. Zo is er met een moeder van een slachtoffer gesproken, die het niet ontkent en zegt misdaadverslaggever John van de Heuvel dat we snel meer horen.

“Ik ontken het namelijk niet. Maar ik bevestig het ook niet. Ik kan niet anders”, aldus de moeder. Dat betekent dus dat ze het bevestigt. Van de Heuvel zegt dat ie Roddelpraat heeft gekeken. “Ik ga daar helemaal niets over zegen, behalve dat ik nooit reageer op Roddelpraat.” Daarna vervolgt hij: “De feiten zullen nog wel een keer aan het licht komen, denk ik. Eerder dan jullie denken. Maar verder ga ik daar niets over zeggen.” Oftewel ook John van de Heuvel weet wat er gaat komen.

28 reacties op “Ook Story duikt in Borsato-gate

 1. И. Иødrøg zegt:

  Okay, dit begint wel een heel spannende soap te worden. Intussen lijkt Marco van de aardbodem te zijn verdwenen. Als Marco fout is geweest, dan verlies ik mijn vertrouwen in de mens.

  30
  41
  • Tom zegt:

   Vreselijk, dat dit niet eerder uit is gekomen. En dan zoveel vrouwen, dat je dan ook nog met je gore handen aan kinderen zit is wel het toppunt. Ik heb zelf een 14 jarige dochter. Je doet alles om je kinderen te beschermen. Ik heb hier heen woorden voor . Achterbakse man die een flinke straf verdient.

   24
   17
  • Elkje zegt:

   Het is wel zo, dat als je tegenwoordig je arm om iemand heen legt je al beschuldigd word. Maar wat een vresekijke aantijgingen.en ook voor de familie.
   Waarom zijn die ouders niet naar hem zelf toegegaan want dit is vreselijk. Ja de kinderen lijken. Tegenwoordig al oud voor hun tijd. Moeten winben zienceruit als volwassenen. Oud voir hun tijd dus. Eerst maar eens bewijzen.
   En die moeders hadden meteen alarm moeten slaan.

   0
   1
 2. Robbie zegt:

  Nou dan ga ik ook maar een gewaagde opmerking maken, wat ik eigenlijk niet aandurfde. Hij heeft het dus gewoon gedaan die smeerlap. Wat ik alleen gewoon maar niet kan bevatten is die moeder. Je kunt een fantasierijk kind hebben dat dat in haar dagboekje schrijft, maar zodra je een bekentenis op band heb??? Nou desnoods vraag ik aan me maten of ze ff mee willen rijden om toch eens tja een babbeltje met hem te maken……

  26
  15
 3. Mabel wist de shit zegt:

  Maan, twee vrouwen van de fanclub, een vakbondsvrouw en ga zo maar door. Marco heeft ze een voor een aan zijn snikkel geregen. Er zit een vies ranzig Italiaans luchtje aan deze hele zaak.

  25
  14
 4. Guido den Aantrekker zegt:

  Haha mooi Guido den Aantrekker, wat een naam overigens en bladenmaker van de Story hapt!
  Story loopt sterk terug in de bladenverkoop dus hij zal wel mee moeten in de Marco-sneltrein.
  Feit dat Marco’s RTL collega Sjon van de Heuvel zogenaamd niet reageert op Roddelpraat ‘onzin’ maar toch reageert dat er iets aan zit te komen. Zegt natuurlijk meer dan genoeg.

  Deze zaak stinkt als gore Thaise curry diarree en Sjonnie boy houdt wijselijk zijn bek.
  Sjon weet er tot in detail alles van en wil deze zaak natuurlijk niet op zijn geweten hebben. Want Sjonnie is nu van de doofpot en als misdaadverslaggever uuh… misdaad ontkenner totaal niet meer geloofwaardig. Want zeg nu zelf. Wanneer Marco, BNer met veel publiekelijke belangen, dit soort aantijgingen zou krijgen dan beweeg je toch hemel en aarde om je onschuld te bewijzen.

  Dan laat je deze aantijgingen niet lopen en verdedig je je belangen met hand en tand! Span je rechtszaak na rechtszaak aan en neutraliseer je de ‘valse’ aantijgingen. Feit dat Marcotje en het management stil blijven. Zegt mij in ieder geval dat ze iets te verbergen hebben. Nu een rechtszaak starten brengt wellicht de details van Marco’s pedofilie boven water en dat kan Marco niet gebruiken. Want dan is Marco alles maar ook alles kwijt.

  16
  21
 5. Marco Pedoeschi zegt:

  Die Marco gaat er met de dag papperiger uit zien. Zit ie te vaak aan de snaps om zijn zorgen weg te zuipen. Omdat hij weet welke donkere wolken er boven zijn dikke kop hangen?

  8
  16
 6. И. Иødrøg zegt:

  Mijn gedicht aan iedereen:

  Gordon zat zich af te vragen, wat kan bij die Goedheiligman nou vragen.

  Iets van materie of een nieuwe IP query? Een nieuwe doodsbedreiging of zelfkastijding? Gordon is ongelukkig en dat maakt hem soms zo nukkig.

  Hij bedoelde het allemaal goed, toch is hij terecht beboet. Jullie hebben veel over je heen gekregen, maar ook alles stond hem tegen.

  Verdient hij écht de roe of doet hij er misschien toch nog toe? Hopelijk geven de vrienden van RoddelPraat hem nog een kans en breken ze zijn lans.

  Gordon wil niets liever dan vrede sluiten en zal stoppen met gif spuiten. Gordon hoeft geen cadeau, het is mooi zo. Gordon wil geaccepteerd worden in de RoddelPraat gemeenschap, dat is zijn kernboodschap.

  —-

  Hopelijk geeft de Sint het mij 🥺 Ik hou van jullie allemaal 😍

  Nog 30 minuten, Neeukgenot zit er klaar voor! 😍😍😍

  8
  25
 7. ShirmaMousse zegt:

  Dit zegt genoeg. Dennis en Jan waren de eersten, nu volgt er weer een blad en feit dat Marco in stilte zich terugtrekt is al helemaal absurd.
  Beste man heeft zich gewoon misdragen, dacht er met zijn ”status” wel onderuit te komen en nu hij de lul is verdwijnt ie maar, loser.

  7
  7
  • И. Иødrøg zegt:

   Ja en nee. Misschien is het niet waar. Misschien is het wel waar.

   Feit is dat als hij met een reactie komt – in welke zin dan ook – dat de mediastorm op gang komt. Dat is nu niet in zijn belang.

   Als ik zijn adviseur was geweest had ik hem ook verzocht even in de luwte te blijven. Laat eerst die officiële aanklacht, aangifte of tape maar eens komen.

   Niet dat ik het voor hem opneem, maar het is allemaal vrij logisch.

   8
   18
   • Bertjeshof zegt:

    Eens. Marco heeft geen schoon verleden op seksueel gebied. Hij is aantoonbaar diverse malen vreemd gegaan. Dit heeft hem ook het huwelijk gekost. Dan lig je onder een vergroot glas. Nu met mogelijk kindermisbruik heeft hij weinig keuze dan in de luwte te blijven. Alles wat hij nu zegt werkt tegen hem want hij is vreemd gegaan dus heeft hij een onbetrouwbaar imago op seksueel gebied.
    Of hij nu schuldig of onschuldig is, gezien zijn verleden heeft hij de schijn tegen.

    5
    11
 8. ThruthBadour zegt:

  Toch nieuwsgierig wat de ware motieven van de moeder zijn om te handelen zo ze doet en nalaat. Zonder getuigen toch lastig. En een heimelijk gemaakte opname of je daar wat mee kan in een rechtzaak? Wel weet ik een niet vervolgde dader en het verbergen is niet goed voor de psyche. Liever schreeuwen en verliezen dan onder het tapijt vegen. Trouwens lekker voor jullie dat rumag neppers en story meepakken. Wij weten wie het eerste schaap over de dam was. Respect.

  3
  8
 9. Marco Woke Sato zegt:

  Vandaag is woke de kleur van jouw minderjarige lippen
  Vandaag is woke wat meerderjarig hoort te zijn
  Vandaag is woke
  Het woke van rood wit blauw
  Van heel mijn hart voor jou
  Schreeuw van de woke-bedekte daken dat ik van je hou
  Vandaag is woke gewoon weer liefde tussen jou en mij

  3
  8
 10. Leeeeuuukkkkkkkkkkkk zegt:

  Als dit waar blijkt te zijn en er ook gevolg aan gegeven wordt vind ik dat Roddelpraat op zn minst n lintje verdiend. Gezien niemand zich hier aan wou branden en RP de balls had om t wel te doen.
  Ik zeg. Platina televisierring

  3
  0
 11. Witneus & Pim 👃🏻 \ _______ 🥴 zegt:

  Ik hoop zo erg dat dit hele Borsato-gate verhaal waar is. Voor die kinderen is het echt verschrikkelijk wat er gebeurt is. Dat die viespeuk, met zijn machtspositie, die meiden onder druk zet om aan ze te komen. Ben ook zeer benieuwd of hij thuis al op straat geknikkerd is. Ben die man al beu vanaf zijn allereerste optreden in Hennies Soundmixshow, dus mag ik hopen dat dit zijn genadeslag wordt.

  3
  0
 12. Ko de Zwart zegt:

  Er is nu nog maar keus voor twee sporen linksaf of rechtsaf. Rechtdoort is opgebroken en de weg terug is plotsklaps onbegaanbaar.
  Hoe dan ook er gaan slachtoffers vallen in deze zaak en Dennis en Jan zijn slechts doorgeefluik getuige hun eigen uitspraken in Roddelpraat. Was het nou die Yvonne Coldeweijer die deze beschuldiging als eerst naar buiten bracht?
  Dan is het ook ere wie ere toekomt.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.