Yvonne wint voor alle juice channels

Privé jat scoop van Yvonne Coldeweijer

De uitspraak van de rechter gisteren was natuurlijk wat je kan verwachten. Yv moet rectificeren en Samantha Steenwijf deed alsof ze gewonnen had. Maar eigenlijk hebben alle juice channels gewonnen, want de uitspraak is bijzonder goed voor ons. Zo hoeven we geen wederhoor toe te passen, wat ook onzin is want dat doet de mainstream media ook alleen als het ze uitkomt, en zijn bronnen beschermd.

“Ik zie haar alleen maar als een grote clown”, aldus Steenwijk. “En nu zegt ze ook nog dat ze het niet erg vindt om een rectificatie te plaatsen. Nou had dat dan ook gelijk gedaan.” Uhm, dat had ze gelijk gedaan. Alleen toen ging jij alsnog naar de rechtbank om 5k te eisen. En wie is hier nou een clown? Hoe kan je 22 kilo afvallen van paardrijden, Pipo?

De zangeres zonder 1 eigen nummer had nog een tip voor Coldeweijer: “Als je journalistiek wilt bedrijven moet je dat op de manier doen zoals het hoort. En niet dingen de wereld in slingeren en mensen daarmee schade berokkenen.” Hoezo denkt deze muts dat ze kan uitleggen hoe iets hoort en daarbij waar huilt ze om? Om dieetpillen. Echt, zoek een leven.

WhatsApp Image 2022 04 29 at 5.06.02 PM

29 reacties op “Yvonne wint voor alle juice channels

  • Lolie zegt:

   Was een te verwachten uitspraak. Yvonne kan niet bewijzen dat Samantha aan de dieetpillen heeft gezeten. En dat wisten beide.

   Maar het zou ook zomaar amphetamines kunnen zijn, het Colombiaanse dieet of andere semi-illegale vetverbranders waar stiekem best wat dames op lopen (ik hoor dames er vaak over praten in de sportschool). Vroeger werden amphetamines vaker gebruikt in the US om dikkertjes van hun gewicht af te helpen.

   22 kilo in zo’n korte tijd is haast onmogelijk. Los van het feit dat het haar totaal niet staat zo mager. Waar ze voorheen het uiterlijk had van het kamp, heeft ze nu het uiterlijk van een ander kamp. Het concentratie kamp.

   43
   1
 1. mattiemattie zegt:

  Gefeliciteerd met deze overwinning Yvonne! Dit moet natuurlijk gevierd worden. Waar spreken we af vanavond?

  15
  7
 2. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Steenlijk kan beter een beetje dimmen. Voor ze het weet komen er nog sloten over haar verzuurde bek heen. Nog ff en het is net zo’n mummie als Raggel.

  16
  3
  • Angelina fleur zegt:

   Vind giller met der kapsones vond haar eerst leuk mokkel maar kots hart nu uit lijke pikker s het songs van andere uitbrengen ken je niet eens zelf een num verzinnen dom blondje ik geloof dat je die pillen heb genomen zijn de gasten in den haag die jij kent en ook slikt neppert

   1
   3
 3. Johan kaars zegt:

  Het is een gedrogt ook die samantha steenlijk 🤢 wie wil daar nou mee kutje schuren?

  16
  4
 4. Kat zegt:

  Goed zo Vonneke!! en nu de Steenwijk in de hoek gooien als een ouwe waslap, dat aandachts- geile mens!

  12
  4
 5. Janroosvoorpresident zegt:

  Mooi zo! Weg met die zure pruim. Wat een walgelijk mens! Dus Yvonne, gefeliciteerd! Blijkbaar heb jij een betere advocaat dan de heren! Misschien overstappen, mannen?

  12
  5
 6. Gordon sanitaire zegt:

  Heren, tijd om een samenwerking met Yvke aan te gaan. Talpa lonkt al naar jullie en Veronica inside is terug een mooi trio met 1 miljoen kijkers. Ome jan kan Derksen makkelijk vervangen. #tijdvoorverjonging

  6
  5
 7. Johan D & Rene v.d G. & L. Shave zegt:

  Yvonne is fantastisch en ziet er nog goed uit ook. Als ik een kaars bij me had, dan wist ik het wel.

  7
  8
 8. wim zegt:

  Wederhoor is toch heel normaal, vaak krijg je dan troep te horen, maar soms hoor je de waarheid. Dat lijkt me niet anders dan normaal om mee te nemen, in plaats van simpele roddels de ether in te gooien.

  2
  4
 9. Jeff zegt:

  Al die Juice mongolen uit de lucht halen dan ben je echt compleet maatschappelijk mislukt dan ga je je smerige neus is andermans leven steken lager kun je niet zakken verraders volk Schande voor jullie omgeving.. Bedelen voor een paar centen goed gedaan Roos.. En die stink snol YV bah kan niet wachten tot jullie hard aangepakt gaan worden.

  7
  23
 10. Hans Worst zegt:

  die steenlijk kan zich beter wat meer druk maken over haar boekingen op braderies en bejaardentehuizen misschien een leuk duetje met glenda

  7
  2
 11. Karel zegt:

  Hahaha geweldige foto ook weer geplaatst. Opgeven voor het mooiste plaatje. O nee wacht daar zullen jullie wel weer voor uitgesloten worden.

  2
  1
 12. Pascallie zegt:

  De meid bagatelliseert verkrachting om puntjes te scoren bij Sjon. Dan ben je ver heen hoor. Deze hoort op de kermis met een frikadel in d’r waffel. Krolse stoute, stóute poes.

  1
  0
 13. Rotjong zegt:

  Samantha scheelt maar 1 jaar met Yvonne maar ze ziet er uit als een 52-jarige. Erg bijzonder.

  4
  2
 14. Samantha Steenwijf zegt:

  Hopelijk is het nu afgelopen met het gezeur, ik heb geen dieet pillen gebruikt. Maar ik snuif mijn tussenschot helemaal naar de getver, er moet nog een paar kilo af. Snnnnnnnnnnnnnnnnuif.

  0
  2
 15. Marcel zegt:

  Nou Vonneke is anders lelijk op d’r mooie bekkie gegaan. Ze heeft keihard verloren. Moet je hier de bijgevoegde foto eens zien. Over pillen gesproken … die heeft er genoeg op! Haar asociale gedrag in de rechtszaal is niet beloont. “Ik heb een handleiding ……” zoals de meeste domme blondjes heeft ze die nodig maar is ze te achterlijk deze te begrijpen. Kan ze eigenlijk wel lezen? Ze voelt zich gewaardeerd als journalist maar heeft geen idee wat ea inhoud. Je hebt goede en slechte journalisten en om bij de slechte te horen is ze zelfs nog te slecht. Ook juridisch heeft ze zich bij laten staan door een no-no die waarschijnlijk een schriftelijke cursus bij de LOI heeft gevolgd. Maw aan blijven pakken en laten bloeden voor haar wanpraktijken.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.