Yvonne ontdekt: Mark Rutte op date

Ons Markie lijkt op date te zijn met Gordon Ramsy 2.0 en Yvonne is er weer als de kippen bij met dank aan haar ssppppiioonnnennnn.

Waar onze gay-premier eerder nog aangaf ruimte te hebben voor een vrouw, zit hij nu toch echt met een vent op het terras. Om eerlijk te zijn zou dit natuurlijk ook hartstikke leuke juice zijn als dit waar blijkt te zijn. We hebben met z’n allen wel vaker gedacht dat het goed zou zijn als Markie een keer lekker van bil gaat. Laten we dan ook echt hopen dat het zo is!

46 reacties op “Yvonne ontdekt: Mark Rutte op date

 1. Universiteit van Amsterdam zegt:

  Uit grondig onderzoek is gebleken dat 67 procent van de dikke vrouwen, liever gebruikt frituurvet drink, dan een gezonde smoothie.

  81
  20
 2. Tony Macaroni zegt:

  Ik heb een Jan Roos verslaving.
  Sorry allemaaal.
  Ik hou zoveel van Jan, dat ik alleen maar slecht over hem praat om zijn aandacht te trekken.. zielig maar waar.. sorry.

  10
  11
  • Lucas B. zegt:

   Ja hallo Bellie, welkom in 2022 waar mannen vrouw willen zijn, andersom en waar Mark intiem date met zijn neef. Na afloop hebben ze een etentje en een hete nacht. Alles kan tegenwoordig.

   16
   3
 3. Alex Soze zegt:

  ALLeSS KAN KAPOOOT !
  Het is denk ik niet verstandig om nu iets geks te zeggen over onze minister president. Ik wil graag dat mijn voordeur heel blijft.

  OSSS!

  12
  6
 4. Floris Weyers zegt:

  Jan ipv. Al die flutberichten over g*y dit en g*y dat, zorg nou eens voor fatsoenlijke sponsors zodat je een hoogwaardig programma kunt maken. Je kijkers weten het nu wel met het stucadoorscollectief etc. hoef je ook minder te bedelen.

  15
  5
 5. Klaus Schwab zegt:

  Mark van het world economic forum besodemieterd het hele Nederlandse volk en pleegt democide maar geen hond hier die het daar over heeft. Wat n schapenfestijn hier…

  28
  7
 6. Twistedinc zegt:

  Ik wil hieraan toevoegen dat ik Mark best een mooie man vind. Een compliment op zijn tijd is wat we missen op RP.
  Heerlijke man die Mark. Vooral als hij zo lacht, een beetje zenuwachtig nadat ik zijn hand op mijn bobbeltje druk..

  5
  12
 7. groenteboer zegt:

  Waarschijnlijk is dit als het waar is extra pikant, omdat zon man niet chantabel mag zijn in zijn positie, bovendien blijkt hij dan weer gelogen te hebben over op zoek te zijn naar een vrouw.

  0
  1
 8. Henk Slotboom zegt:

  Mark is overigens geen gay. Ik werk bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen en hij verblijft daar regelmatig met een mooie blondine.

  1
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.