Mark Rutte doet weer net of ie een vrouw wil

Het is weer zover. Onze gay-premier speelt weer het toneelstukje mee en zegt ruimte hebben voor een vrouw in zijn leven. Dat zou dan de eerste keer in 54 jaar zijn. Ook wordt er bij Shownieuws mysterieus gedaan over met wie de VVD’er in een huisje op de Veluwe zat met Kerst.

Nou, dat zal dan wel weer zijn “beste vriend” Jort Kelder zijn. Met wie hij ook altijd hand in hand op Terschelling is aangetroffen, samen in een bootje op de Amsterdamse grachten te vinden is of met z’n tweetjes knus op wintersport. De kans dat het een vrouw was is net zo groot als dat Sigrid Kaag hem gaat opvolgen in het Torentje.

Rutte in de kast

Over de geaardheid van de minister-president gaan al heel lang geruchten. Zo zou hij een geheime relatie hebben gehad met RTL-correspondent Erik Mouthaan. Deze Amerika verslaggever reageerde met de ontkenning dat hij op dat moment geen verkering had met Rutte. Alleen de vraag ging over het verleden, dus was de ontkenning niks waard. Enfin, we hopen dat Mark een keer uit de kast komt. Zou ook voor hem een stuk prettiger zijn, me dunkt.

Uit eerste hand

Jan Roos wist al in 2014 te vertellen dat Rutte aan de man was. Hij had dat uit eerste hand, dus waar. Toentertijd ontkende de RVD het bericht. De premier zou op dat moment geen relatie hebben met een man, wat natuurlijk niet betekent dat hij niet van potenstein is.

5 reacties op “Mark Rutte doet weer net of ie een vrouw wil

  1. Annemiek zegt:

    Laat die man, zo doen jullie alsof Gay zijn dan zo anders is. En laat die man zich vermaken. Met man.,vrouw, of een trio. Jullie voorkeur mag je ook prive houden. Gewoon liefde . Man vrouw , man man. Wat een discussie om niks.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.